Toome sinuni viis populaarset TikToki väljakutset, mis lahutavad maailmas sadade tuhandete inimeste meelt.Foto: Unsplash
Nipid
10. juuli 2020, 11:34

VIDEOD | 5 kuulsat TikToki väljakutset, mida võiksid järele proovida!

Mõtled, mida huvitavat koos pere või sõpradega teha? Või hoopis koos oma lemmikloomaga? Toome sinuni viis populaarset TikToki väljakutset, mis lahutavad maailmas sadade tuhandete inimeste meelt.
  • „Järgmine tase“ väljakutse

Selle väljakutse jaoks pead kapist välja otsima kõik oma WC-paberi rullid. Lao need esmalt ritta üksteise kõrvale ning lase oma lemmikloomadel neist üle hüpata. Kui see on liiga kerge, siis lao veel üks rida paberirulle alumise peale, ja veel kolmas ja neljaski. Lemmikloomade asemel võid väljakutse ka ise vastu võtta!

  • Koaala väljakutse

Selle väljakutse jaoks pead appi võtma oma sõbra või elukaaslase. See paneb proovile sinu kaaslase mägironija oskused. Üks inimene kehastub „puuks“ ja teine inimene, kes on „koaala“, peab puul ronides sellele ringi peale tegema. Tegemist on raske, kuid väga meelelahutusliku väljakutsega. 

  • Pühi maha“ väljakutse

Kui otsid põhjust, miks ennast üles lüüa, siis see väljakutse on täpselt sulle! Selleks on vaja veega spreipudelit ja lappi, millega peegelpildi pealt maha pühkida oma vana välimus ning näidata kõigile oma uut „mina“. Lisaks meigi ja riiete vahetamisele näitavad sotsiaalmeedias erinevad inimesed just selle väljakutsega ka oma imelisi muutumisi. Selle tegemiseks on kindlasti vaja ka head video monteerimise oskust. 

  • „Tõuse püsti“ väljakutse

See väljakutse nõuab head tasakaalu ja füüsilist tugevust. Tugevam osaleja alustab maast ning hüppab muusika rütmis jalgade peal natukene kõrgemale. Tema selja peal seisab teine osaleja, kes samuti rütmis ülesse hüppab, kuid alumise osaleja pind peab jääma talle alati jalge alla. Lõpuks, kui väljakutse pole veel ebaõnnestunud, peaks seisev osaleja lõpetama alumise osaleja õlgade peal, kusjuures mõlemad peavad sirgelt püsti seisma.

  • Paaride väljakutse

Seda väljakutset võivad lisaks paaridele omavahel proovida ka sõbrad või sugulased. Kaks inimest istuvad ning neil on silmad kinni. Kaamera taga olev inimene küsib neilt erinevaid elulisi küsimusi. Näiteks küsitakse, kes kulutab poes rohkem raha riiete peale ning mõlemad osalejad peavad silmad kinni olles mõtlema, kas näidata näpuga enda või kaaslase poole.