Laura laseb hoidised valmistades fantaasial lennata.Foto: erakogu
Toiduuudised
15. august 2020, 12:57

Kirglikud hoidistajad jagavad mõtteid: kas keeta suveannid moosiks või panna sügavkülma?

Igal perenaisel on oma retseptid, mille järgi nad oma hoidised purki panevad. Kaks kirglikku hoidistajat toovad välja, mis on kuumutatud ja sügavkülmutatud hoidiste plussid ning miinused.

Igal perenaisel on oma retseptid, mille järgi nad oma hoidised purki panevad. Kaks kirglikku hoidistajat toovad välja, mis on kuumutatud ja sügavkülmutatud hoidiste plussid ning miinused.

KUI HALB VÕI HEA ...

... on suveannid moosiks keeta?

„Minu köögis valmivad suve- ja sügisperioodil erinevad põnevad moosid. Olen hinges korilane ja loodusenautija ning minu jaoks on tõeline lõõgastus minna metsa marjule.

Edasi lugemiseks: