Mariah Carey Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
7. august 2020, 09:48

Mariah Carey õde süüdistab nende ema koletus kuriteos

Mariah Carey vanem õde on nende ema kohtusse kaevanud, väites, et too lasi võõrastel teda lapsepõlves seksuaalselt kuritarvitada ning sundis teda osalema satanistlikes rituaalides.

Täna 58aastaseks saava Alisoni elukäik on olnud kirev ja heitlik - ta on HIV-positiivne ning tabatud prostitueerimiselt. Superstaar Mariah temaga ei suhtle. Nüüd aga on Alison Carey esitanud nende 83aastase ema Patricia vastu kohtusse rängad süüdistused, kirjutab New York Post. Alisoni sõnul vallandas lapsepõlveaegne seksuaalne kuritarvitamine temas traumajärgse stressihäire, depressiooni ning uimastisõltuvuse, mis tema elu ära rikkusid.

Alisoni väitel lubas ja julgustas nende ema võhivõõraid inimesi temaga seksuaalaktidele, kui ta oli umbes kümnene. Lisaks sundinud ema tütart osalema satanistlikel riitustel ning vaatama pealt täiskasvanute suguakte nii teiste täiskasvanute kui ka lastega. Riitustel tegeldud ka rituaalsete ohverduste tegemisega. 

Hageja nõuab tohutute psühholoogiliste ja füüsiliste kahjude eest valuraha. Carey esindab end kohtus ise. 

Sõsarate ema - iiri juurtega endine Metropolitan Opera lauljanna - pole vanema tütre hagile veel vastanud. New York Post püüdis eakalt proualt kommentaari saada, kuid esialgu tulutult.