Scoro värbaja Stina Pentjärv.Foto: Karjääristuudio
Tööelu
12. august 2020, 18:30

VIDEO | Värbaja Stina Pentjärv ettevõttekultuurist: meil saavad inimesed ise valida, kus ja millal nad tööd teevad!

Üha olulisemaks muutub inimeste jaoks töökeskkond, milles nad iga päev töötama peavad – olgu see siis äge seltskond inimesi või kaasaegne kontor. Ükski esmaspäev pole enam sinine, kui on loodud lahe ettevõttekultuur. Kuidas selleni jõuda, jagab kogemusi ja nõuandeid Scoro värbaja Stina Pentjärv.

„Meie Scoros oleme uhked oma mõnusalt hubase, aga samas ägeda kesklinna kontori üle – saab töötada nii üksinda, suures ruumis koos teistega, olla massaažitoolis või köögilaua taga ning niisama terrassil jutustada.“

Kas nii mõnusas keskkonnas töö tegemine mitte ära ei unune? Seda Stina ei usu ning toob välja, et Scoros on nii või teisiti paindlik tööaeg ehk inimesed saavad ise valida, kus ja millal nad tööd teevad. „Me usaldame enda inimesi, et nad valivad kõige õigemad kellaajad ja kohad töötamiseks.“

Kuidas luua aga igast töötajast brändisaadik? „Ma arvan, et võti võiks peituda selles, et inimesed ise peavad oma tootesse uskuma ning neil peab olema kuuluvustunne,“ räägib Stina.

Põneva faktina tuleb intervjuust välja, et Scoros võivad kõik töötajad kontorisse kaasa võtta ka oma lemmiklooma, kuid reegel on, et üks neljajalgne sõber korraga.

Vaata lähemalt videost:

Ole kursis, mis töömaailmas toimub – www.karjaarileht.ee!