Inimesed
3. oktoober 2020, 10:10

Lugejakirjad | Kodukirja lugeja: "Kodutunne on või ei ole. Seda ei saa tekitada, see tuleb hea auraga kaasa."

Oleme tänulikud oma ajakirja lugejatele, kelle kirju me alati toimetuses huviga ootame. Kindlasti kirjutage meile, kuidas meeldis oktoobri Kodukiri. Auhinnaks on kaks Kodukirja logoga lõikelauda.

Maire ja tegus Uku Martin: Tänud nii kaunite sügisvärvide ja kodusoojuse eest, mida hingus vastu kõikidelt Kodukirja lehekülgedelt! Ja sügistoitude retseptidest, mis täitsid kõhtu oma apetiitsusega! Teie kaunis ajakiri on unistuste reis läbi suve sügisesse.


Ene Raudkats Kuremaalt: Kodutunne on või ei ole. Seda ei saa tekitada, see tuleb hea auraga kaasa. Tagantjärele tarkus on sedasi, et kui oled elujulguse saanud erineda... Meie kodu on kui sasipundar. Askeetlikud seda ei taluks. Aga kuigi olen vähendanud toalilli, ei loobu ma pisiesemetest ja meetrite viisi raamatute varamust. Kui kirjandusmuuseum kogus lugusid „Esemed meie rännakul“, siis ma oma raamatukogu tutvustasingi, lihtsalt ja ausalt. Tagastamata raamat on suurem võlg kui rahatäht. Kodualtariks kutsun seina, kus mu armsad reas.
Kunagi unistasin monsterast ja nüüd on see mul pea 40 aastat sisustuselement. Aga nõuab hoolt ja vahel arvan, et loobun... Aga ei saa, elus asi siiski. Head edenemist Kodukirjale!

Kodukiri 9 2020

Anu: Kapteni villa tubades ja hoovil kolada oli väga huvitav. Tõeliseks pilgupüüdjaks muidugi laevuke aia asemel. Verandast köök on valgusküllane ja hubane. Toredal perel tore kodu.
Taimerubriigis oli seekord daalia, imeilusad õied, kuid jantimist palju. Korra proovisin, kuid talvitumine ei õnnestunud.


Liza: Vaatasin läbi kõik elamumessi fotod, tore on heleda puidu kasutus seinakattena. Huvitav vaadata, aga ma pole ise veel nii julge. Ometi andis artikkel indu oma korterit mõne detailiga värskendada. Ostsin uue vaiba, mis saabudes oli küll toonilt jõulisem, kui enne tundus, aga tõstsin mitu päeva  väiksemaid detaile, mis juba olemas olid, paika. Ja nüüd olen päris rahul. Sai ka põhjamaine. 

Täname toredate kirjade eest!
Auhinnaks olnud lõikelaua saab Anu, kokanoa Maire.

Kirjutage meile, milline lugu oktoobri Kodukirjast eriti meeldis. Kirju ootame 14. oktoobriks: Õhtuleht Kirjastus, Kodukiri, Narva mnt 13, Tallinn 10151 või [email protected]