Oktoobris on musta või mustvalge kassi loovutustasu üks euro! Foto: Anders Nord / Unsplash
Lemmikloom
3. oktoober 2020, 05:53

MUSTA KASSI KUU | Miks mustad kassid varjupaikadesse kauemaks jäävad kui nende heledamad tõukaaslased?

Varjupaikade MTÜs on traditsiooniks saanud, et oktoobris tähistatakse musta kassi kuud. Sel aastal toimub aktsioon juba seitsmendat korda, kui terve oktoobrikuu vältel saab Varjupaikade MTÜ kuuest varjupaigast viia musta kassi koju tavapärase 35-eurose loovutustasu asemel vaid ühe euroga.

Väike ja must – see on klassika ja alati moes, aga kummalisel kombel kipuvad mustad kassid teist värvi kiisudest kauemaks varjupaikadesse jääma. Miks ometi? Kas tegu on nõiakassiga? Või on ebausk mustast kassist kiisudele karuteene teinud? Aga ei ole ju midagi kaunimat kui läikiv-siidine must karv ning selle sees kaks säravat smaragdrohelist või merevaigukarva kalliskivi. Mustad kassid on seda väärt, et endale sellist luksust lubada!

Oktoobrikuu jooksul on võimalik kõigil Varjupaikade MTÜ kodulehel mustade kasside eksklusiivgaleriiga tutvuda ja kui mõni nurrumootor silma jääb, võta kiiresti ühendust, et oma tulevase pereliikme külastamise osas kokku leppida.

Vaata kiisusid siit ning klikka kassi pildil, et avada tema kohta lisainfo ja millises varjupaigas ta hetkel elab. Loe lähemalt siit, miks tasuks just varjupaigast endale lemmikloom võtta!

Iga kass väärib kodu!

Oktoobris on musta või mustvalge kassi loovutustasu üks euro! 

Vaata lähemalt siit!