Avatud köögiga elutuba mõjub klassikaliselt, õdusalt ja mõnusalt kodanlikult, nagu Kadriorgu sobib. Köögi ja vannitoa ehitamise ajal tõusis köök sammu võrra kõrgemale ja sai parketiga harmoneeruva tumedast puidust põranda.Foto: Priit Grepp
Sisustus
17. märts 2021, 06:08

FOTOLUGU | Talveaiaga katusekorter Kadriorus, kus kasvavad eksootilised mandariinid

See polekski nagu Eestis, võib õndsalt ohata, jõudes Kadriorus ühes hoovis paikneva hoone viimastel korrustel asuvasse korterisse. Vahemerelikult taimi tulvil katuseaed vaatega linnale võiks olla mistahes vanas Euroopa linnas. Verandal valmivad mandariinid ja radiaatori all ampsab salatit kilpkonn Marika.

Pirjo ja Priidu ruumikas kodu meenutab vanas Euroopas mitu põlve elatud kortereid, kus igal detailil on oma lugu pajatada, aga selle vahega, et see asub Eestis ja on vaid mõne aastaga sisse elatud. Elutuppa viiv pikk parketiga koridor on ühtlasi galerii perele tähtsate piltidega, mis kõik on ühesuguses raamistuses. Sekka mõni vana eesti mängufilmi poster. Põhiliselt troonivad seal mustvalged fotod pere endisest suvemajast, kodudest mujal ja pereliikmetest.

Edasi lugemiseks: