Foto: Kodukiri
Inimesed
31. jaanuar 2021, 13:36

Lugejakirjad | Kodukirja lugejate muljeid jaanuari ajakirjast

Oleme tänulikud oma ajakirja lugejatele, kelle kirju me alati toimetuses huviga ootame. Kindlasti kirjutage meile, mis meeldis kõige enam veebruari ajakirjas.

Peep: "Alustada võiks sellest, et olen Kodukirja pidev sirvija. Mõne korra oleme ajakirja ka isale tellinud, aga tavaliselt teen n-ö kaanest kaaneni diagonaallugemise raamatukogus.
Mulle meeldib selle ajakirja terviklikkus ja küpsus. Pole just otsinud, aga ei mäleta selle ajakirja puhul lõpetamatust ega poolikust. Asjad ja jutud ja värvid ja kompa ja oluline ajakirjas on valmis, tehtud. Vist seepärast pole ma ka kunagi viitsinud mõista ajakirjas sageli silma jäänud kutset: jaga meiega, mis oli ajakirjas head! Sest lõpuni valmis asi on lõplik. Selle pusleks lahti võtmine oleks nagu pühaduseteotus, mis ei tuleks kõne alla.
Seekord aga kõnetas mind pildiseeriana välja käidud novellike – „Tule žüriisse, vali lemmik!“. Minimaalselt teksti, pildiallkirjad vaid, terviklik ja innustav teos. Olin lummatud. Väga hea ja uudne leid minu jaoks. Samas muidugi kummastav, et sellist pildinovelli tihemini ei kasutata –  on ju üks pilt kõnekam kui 1000 sõna. 
Lappasin pildiseeriat mitu-mitu-mitu korda. Elamus minus juurdus õhinal. Loomulikult külastan ka Facebooki ja annan oma valikutest teada. 
Aitäh selle elamuse eest!"

2021 lugejate lemmiklood Foto: Kodukiri

Ruth Riivald: "Ajakiri Tiiu tegi küsitluse: mida tahaksid nende ajakirjast lugeda? Minu üllatuseks tuli põhjalikule küsitlusele vastamise tänutäheks ettepanek valida ühe ajakirja kuue kuu tellimine. Ma muidugi valisin Kodukirja, kuna pensionärina ei jõua kõike meeldivat tellida. 
Raske oli jaanuari Kodukirjast valikuid teha, sest meeldivat oli palju. Lõpuks otsustasin (kuna minagi elan kortermajas) – „10 parimat õhupuhastajat toataime“ kasuks. Teiseks paelus mind väga „Lepiku botaanikaaed“. Hea, et on olemas toredaid inimesi, kes selliseid asju teevad. 
Teie ajakirjale ikka jätkuvalt hoogu ja jõudu sellistest huvitavatest asjadest kirjutamisel."
 
Anu: "Kohe ajakirja alguses läks huvitavaks, nimelt köitis tähelepanu tihasekell. Olen ostnud poest lindudele rasvapalle, kuid tihasekellad on palju lõbusamad. Muidugi sai ajakirja kaudu külastada ilusaid kodusid. Söökidest peaks järele proovima kartulisektorid juustu ja peekoniga. Piparkookide taaskasutus on ka hea mõte, meil päris palju neid veel järel."

Täname toredate kirjade eest! Auhinnaks olnud filterkannu saab Ruth. 

Kirjutage meile, kuidas meeldis veebruari Kodukiri. Auhinnaks on kaks küünalt firmalt Joik. Need panevad kodu õdusalt lõhnama piparkoogi ja õunaglögi aroomiga.

Joiki piparkoogi ja õunaglögi aroomiga küünlad.

Kirju ootame 14. veebruariks aadressil Kodukiri, Narva mnt 13, Tallinn 10151 või [email protected]