Nipid

Pakendiringluse juht: laiskus ja lohakus pakendite äraviskamisel lennutab igal aastal tuulde umbes miljon eurot (6)

LISA KOMMENTAAR

aga4. veebruar 2021, 09:40
millal prügifirmad hakkavad prügitootjale väärt tooraine eest maksma? Praegu nad küsivad raha prügi äraviimise eest prügitootjalt ja müüvad selle prügipõletajale.
juga3. veebruar 2021, 23:52
Jälle üks rodu rumalat juttu. Kas aasta lõikes miljon euri on nagu riigi mõistes kõnetamist väärt? Pigem on sellise asjapulga aastapalk 300000euri, mida tahaks vast ikka veel tõsta ka. Kaotame ära sellised poolpidused liidud ja ametikohad ning juba oleks suur pluss rahaliselt olemas. Näiteks Rehviliit ja mida iganes absurdseid tegelasi.
Hmmm3. veebruar 2021, 18:57
Kii palju kaotavad eesti inimesed sellega et sorteerivad prygi ja maksavad eriliigilise prygi veo eest, tyhis6itude eest jne.. Ja need miljonid teenib pryhik4itleja puhtana k4tte...
sorteerija3. veebruar 2021, 15:11
Ei mõista mina seda süsteemi: Räägib TV-s üks lipsuga härra, kui tähtis ja vajalik on tetrpakendi papikate. Läheb paar kuud mööda, tuleb TV-s tädi, kes kurdab, et Eestis pole vahendeid, et seda pappi pakendist eraldada ja seepärast ka meil kasutuselevõtt madal. Kõik läheb põletamisse. Mida ma siis sorteerin, kui ahju läheb nii oleme- kui tetrapakend?
Ruts3. veebruar 2021, 13:52
räägib mees kes teenib selle pealt raha, irw.
...3. veebruar 2021, 13:37
Tallinna eramajade süsteem, kus iga kuu viiakse tasuta ära konkreetse eramu pakendikott, on parim. Iseenda pakendikotti hoitakse üldiselt paremini kui nn kõigile avatud pakendikasti. Samas, võiks selle võrra olla võimalik vähendada kohustusliku olmeprügi veosagedust. Praegusel hetkel on kohustus iga kuu prügi tekitada, sest tühisõidu eest maksad ikkagi.