Kodukiri 2 2021
Inimesed
4. märts 2021, 05:44

Lugejakirjad | Kodukirja lugejate muljeid veebruari ajakirjast

Oleme tänulikud oma ajakirja lugejatele, kelle kirju me alati toimetuses huviga ootame. Kindlasti kirjutage meile, mis meeldis kõige enam märtsi ajakirjas.

Väga huvitav ja inspireeriv oli Pärnu Supeluse tänava kodu, kus meeldis eriti taaskasutus ja mööbli restaureerimine. Huvi pakkus kindlasti ka nõudejutt, kus olid välja toodud erinevad nõukogudeaegsed serviisid. Tänu sellele artiklile oskan ka ise edaspidi teise ringi poodides uue pilguga vaadata näiteks Lomonossovi või Verbilki nõusid.
Alati ootan suure huviga ajakirjast ka retseptide osa, kindlasti katsetan mõnd retsepti vabariigi aastapäeval.
Elen

Mulle meeldis lugeda kõige mürgisemast aiast – ei olnud enne sellest kuulnudki. Väga lahe, et selline koht on olemas ning et seal on taimedel juures ka lood, kuidas neid pahatahtlikult on ära kasutatud. Uudiseks oli mulle ka see, et rabarberilehed on mürgised. Selles pargis uudistamine oleks kindlasti adrenaliinirohke seiklus. Alati ootan ma huviga ka retsepte. Teie retseptide suur pluss on see, et need on lihtsad, soodsad ja efektsed. Mul on eranditult kõik Kodukirja retseptid alati õnnestunud.
Kaisa

Kodukiri 2 2021

Kauaaegse lugejana tean, et aasta alguse Kodukirjad on kodukonkursile pühendatud. Ootan põnevusega. Andsin ka ise oma hääle rahva lemmiku konkursil, tõsi küll, minule meeldinu ei võitnud. Aga lemmikkodust lähemalt lugedes tunnetasin pere olemust ja nägin ka teisi fotosid – väga tore iseloomukas pere ja õdus rahustav kujundus. Samblaroheliste sametjate diivanitega verandaosa oli väga mõnus.   
Välismaa kodus meeldisid sinepitooni tekstiilid. Sain innustust, et need mõjuvad tõesti moodsas interjööris värvilaiguna, ja tellisin lisaks hallidele padjakatetele, mis ammu olid plaanis, emotsiooni ajel ka selles toonis puuvillased katted. Kui osta kõrvale veel nartsissipotid, on päikselisem.  
Liza

...

Täname toredate kirjade eest! Auhinnaks olnud kodumaised lõhnaküünlad saavad Kaisa ja Elen. 

Kingid Kodukirjale kirjutajatele.

Kirjutage meile, kuidas meeldis märtsi Kodukiri. Auhinnaks on aiasõbra märkmik-kalender „Aasta aias“ kirjastuselt Varrak ja Fiskarsi uue tehnoloogiaga nuga Hard Edge, mis püsib kauem terav. 

Kirju ootame 14. märtsiks aadressil. Kodukiri, Narva mnt 13, Tallinn 10151 või malle,[email protected]