Kodukiri 3 2021
Inimesed
4. aprill 2021, 08:52

Lugejakirjad | Kodukirja lugejate muljeid märtsi ajakirjast

Oleme tänulikud oma ajakirja lugejatele, kelle kirju me alati toimetuses huviga ootame. Kindlasti kirjutage meile, mis meeldis kõige enam aprilli ajakirjas. Auhinnaks on Fiskarsi uue sarja Hard Edge koorimisnuga. 

Märtsikuu ajakirja ootasin suure huviga. Ajakirjas oli juttu parima elutoa tiitli võitja perekond Kukke kodust. Üliilus kodu, mis sai ka rahva lemmiku valimisel minu kindla hääle. Alati ootan suure huviga ajakirja, sest siit saab nii palju häid mõtteid. Eriti südamelähedased on Rootsi kodud. Ka seekordne kodu oli nii minu stiilis – kõik need tapeedid ja mööbel... Super lihtsalt! Ja artikkel kannikeste kohta tõi unustuste hõlma jäänud toalille jälle huvi­orbiiti. Teie ajakiri on alati ootamist väärt!
Kea 

Mõtlesin, et võtan üle pika aja aega ning kirjutan taas Kodukirja lugejatele/tegijatele! Miks ma üldse Kodukirja loen – ausalt, alustasin kunagi igavusest lennujaamas. Olin taas lendamas pikka 10 tunnist lendu ning igavuse peletamiseks oli ema kaasa pannud oma lugemisvara (tema ühed lemmikumad ajakirjad). Muidugi oli üheks ajakirjaks Kodukiri. Esimese valikuna panin ma selle ajakirja kõige viimaseks. Lõpuks, peale mõnda filmi ja paari ajakirja sirvimist jõudsin tiiruga Kodukirjani. Et mis siis ikka, sirvin natuke – see sirvimine on nüüd kestnud juba aastaid. 
Mis mulle antud ajakirja juures meeldib – eks ikka innustavad uuendusmeelsed ja oma käega kujundatud kodud (vägagi inspireerivad) ning kindlasti ka oma kodu sisustamise vajadus. Olen siit leidnud päris hulga ideid, mida tänasel päeval võib leida ka juba minu kodust. Mulle meeldib alati lugeda ka kohe esimestel lehekülgedel olevat sisustusuudiste rubriiki – seal on ägedaid leide. 
Selle kuu Kodukirjas oli huvitav vaadata võidukodusid. Eriti meeldivad mulle kodud, kus on puitu kasutatud (nt rahva lemmikuks saanud kodu). Muidugi on tore osa ka ahvatlevatel toiduretseptidel – nii mõnigi on kodus järele proovitud.
Edu ja ilusat saabuvat kevadet!
Kristi

Kodukiri 3 2021

Kataifitainast kook oli väga efektne, olen seda tainast piltidelt piilunud ja suuremast poest ükskord osta plaaninud. Nüüd kulus see retsept ära, sest ideed pere üllatamiseks on pideva koduse kokkamise perioodil otsakorral – lihavõtete ajal proovin taina leida ja kooki teha. 
Olen ka lihtsalt toorest hapukapsast toidu kõrvale salatiks söönud, hea värske vitamiiniallikas, soodne ja seisab külmikus kaua. Vahel olen lisanud hapukoort. Paprika ja sibula ning õliga hapukapsasalat leiab proovimist, 
Muidugi vaatasin Aasta Kodu võidukodusid, tellijana ootan aasta jooksul mitmest kodust ka pikka pildilugu.
Liza

Täname innustavate kirjade eest! Auhinnaks olnud kalendermärkmiku saab Kristi ja kööginoa Kea.

Hard Edge koorimisnuga Foto: Fiskars

Kirjutage meile, kuidas meeldis aprilli Kodukiri. Auhinnaks on Fiskarsi uue sarja Hard Edge koorimisnuga. 

Kirju ootame 14. aprilliks aadressil: Kodukiri, Narva mnt 13, Tallinn 10151 või [email protected]