Värvimine on lihtne viis mediteerimiseks.Foto: Alesia Kozik / Pexels
Tee ise
2. aprill 2021, 11:16

APRILLIKUU MANDALA | Värvi ennast rõõmsaks!

Värvimine on lihtne viis mediteerimiseks. Samal ajal, kui käsi täidab joonevahesid toonidega, puhastub meel ja korrastub sisemaailm. Värvi seda pilti, et leida lohutust, tasakaalu või puhata väsitavast päevast.

Kui settimist vajavaid mõtteid on rohkem, värvi pilti aeglasemalt või mitmes osas. Peagi tunned, et vaim on virgem, olemine kergem, mõtted selgemad ja tuju rõõmsam. 

Looduse ärkamine on ütlemata hüpnotiseeriv!

Kui tunned, et soovid looduse tärkamisest peale jalutamise rohkem osa saada, leia puhtast kasvukohast sobiv kase- või vahtrapuu ja kogu temalt paar pudelit kevadist vitamiinirikast mahla.

Kogu kase- ja vahtramahla nii:

1. Leia sobiv puu. Mahla võid koguda u 30 aasta vanuselt puult või millel on vähemalt 20 cm läbimõõduga tüvi.

2. Puuri auk. Tee see puu päikesepoolsele küljele poole meetri kõrgusele juurekaelast. Auk peaks olema võimalikult väike ja veidi allapoole kaldu.

3. Paigalda toru ja anum. Lükka august sisse metalltoru või voolik, selle teine ots suuna pudelisuust sisse. Kõige rohkem toitaineid on mahlas mahlavõtu alguses. Mahl jookseb umbes kolm nädalat.

4. Pane mahlaauk kinni. Kui oled mahlaisu täis saanud, sulge auk puus puidust punniga. On täiesti mõistetav, kui soovid puud ka tänada. 

Prindi mandala välja ning asu värvima: 

Prindi mandala välja ning asu värvima! Foto: Adobe Stock