Sisuturundus
26. märts 2021, 09:47

Valmistu suveks: just need on aiamööbli trendid 2021

5 parimat trendisuunda ning nippi aias ja rõdul, mis domineerivad aastal 2021, on selged! Nimekirja esikohal on väikesed ruumid, metslilled ja kõrgendatud aiapeenrad.

Väike rõdu, palju kaunistusi

Muuda oma rõdu õdusaks tekstiilide ja lilledega. Tehnoloogia on niivõrd arenenud, et ostes spetsiaalselt välitingimustesse mõeldud tekstiiltooteid, võid olla kindel, et need on vastupidavad – nii määrdumisele kui ka ilmastikule – aga ka mõnusad. Kusjuures aiamööbli padjad on tihti hinnalisemad kui mööbel ise ning see näitab vastupidavust ja kvaliteeti. Nii ongi tekstiilide otstarve kasvavas trendis. Julge kasutada suuri patju ning erksaid värve. Home4you aiamööbli sektsioonist leiad ka vastupidavad terrassivaibad, mis loovad õues õdusa olemise.

Taimed, mida vajad, sõltuvad sinu sisekujunduse valikutest, kuid kaunistades väikest rõdu näiteks jasmiini, lavendli, bambuse, ja eukalüptiga, ei saa sa valesti minna. Home4you-st leiad laias valikus kunsttaimi, mis õitsevad aastaringselt ning on jätkusuutlikud aastate kaupa.

Sisemööbel väljas – ja vastupidi

Õdusa olemise loomine toast väljaspool kogub hoogu. Toast õue aiaga seotud suundumuste eesmärk on luua vool oma sisemisest ruumist väliruumi, nii et üks püüab kinni loomulikult teise. Aed peaks tunduma kodu pikendusena. Nii sinu sise- kui ka väliskujundus peavad töötama kooskõlas. Paljud mööbliesemed võivad välja näha tubased, imiteerides näiteks puitu või marmorit, ent tegemist on hoopis ilmastikukindla metalliga, mis näeb välja looduslik aga on väsimiskindel. Trend soosib materjalidest nöörpunutist. PS! Nutikas lahendus aiamööbli väsimise vastu on aiamööbli kate – seda on saadaval erinevates suurustes ja kujudes, muutes elu mugavaks ja mööbli eluea pikemaks.

Pisikene hoov

Väikeses aias tasub rõhku panna just sellele, et muudad esemete ja asetusega viimast visuaalselt suuremaks. Hoia selgeid piire, kindlaid vorme ning ära kasuta liigselt esemeid, sest nii muudad olemise kitsaks. Siin võivad sind aidata ka padjakastid, kuhu saad pista ilma eest peitu mööblitekstiili. Kasuks tulevad rõdukomplektid, mis on õhulised, ent muudavad olemise mõnusaks ka korteris elades, kui ka moodulkomplektid, kus saad ise vastava kujunduse kombineerida. Nüüdisaja kõige trendikam lahendus on 2in1 diivani- ja söögilaud, st laud, mille saad kahe lihtsa liigutusega muuta söögilauast madalaks diivanilauaks.

PS! Muuda ruum visuaalselt suuremaks, kasutades aiapeegleid.

Hall toon hoovis

See rahustav toon ei ole mitte ainult üks siseruumi populaarseimaid värve, vaid nüüdsest on ka hoovi liikunud. Ükskõik, kas valid halli mööbli, aiavärvi, tuleaseme, kruusa või aiatee, on 2021. aasta ühe suurima trendi valimiseks palju võimalusi – see on visuaalselt ilus, rahulik ning peab vastu ka määrdumisele ning ilmastikule.

Lapsemeelsus on uus mugavus

Muuda oma välisruum mõnusalt lapsemeelseks. Ei ole olemas paremat idülli, kui kiikuda kiiktoolis, lebada võrkkiiges ja tiirutada end ripptoolil. Selle hooaja lemmikuks kujuneb ripptool, mis on mõeldud kahele inimesele. Home4you valikust leiad kõik mainitud ning nii palju enamat, mis teeb sinu koduhoovist või rõdust kõikide sõprade ja perekonnaliikmete lemmikpaiga, kus aega rahulikult mööda saata. Kusjuures kõige selle kõrval on hea isegi batuudile hüppama minna – lõbu ja aktiivsus ühes!