Foto: Mulieres
Uudised
15. aprill 2021, 15:33

UHKE TUNNUSTUS! Eesti tootja pesugeel on ülemaailmse ökotoote tippauhinna nominent

Maailma suurim online-toidupood Ocado.com nomineeris oma selleaastasel Rising Star Awards konkursil ökotoodete kategoorias Eesti tootja Mulieres metsalõhnalise pesugeeli. Ocado on globaalse haardega briti päritolu veebikaubamaja, mis väärtustab ja levitab rohelist mõtteviisi ning on juba aastaid tõuganud tagant potentsiaalikaid väiketootjaid.

„Teeme oma valdkonnas rohepööret, viies Eesti ökotooted maailma tippu ja muutes need globaalselt kättesaadavaks. Veebikaubamajaga Ocado ühendab meid ühe põhiväärtusena jätkusuutlikkus. Nemad on näiteks viinud oma toiduraiskamise toidupoekettide kategoorias pretsedenditult nullini – toiduraiskamise protsent on vaid 0,04%. Meie Muliereses säästame keskkonda nii oma vahendeid tootes, pakendades kui ka kasutades. Hoolitseme selle eest, et meie tootmises tekkiv pakend ja pesuvesi ei oleks keskkonnale ohtlik, sest kõik, mis on keskkonnale ohtlik, on ohtlik meile endile,“ selgitab Mulierese tegevjuht Karel Rüütli.

Mulieres töötab selle nimel, et üha rohkem inimesi teeks läbinisti looduslikke tarbimisvalikuid. „Tahame jagada oma teadmisi ja kogemusi sellest, et loodusest hoolimine on võimalik elukvaliteedis järeleandmisi tegemata. Vastupidi, loodusest hoolides saab elukvaliteet ainult tõusta,“ kutsub Rüütli üles keskkonnale tähelepanu pöörama. 

Aita võit koju tuua ning anna oma hääl Mulieres metsalõhnalisele pesugeelile siin!