Foto: Mona Õispuu
Sisuturundus
16. aprill 2021, 16:10

„Naabrist parema“ osalejad Anna-Liisa ja Kert: valisime Lingalaidi terrassivanni, sest meid võlusid minimalism ja luksuslikkus

„Kuna oleme enda kodu saamise nimel väga palju vaeva näinud ning jätnud ära mitmed reisid ja spaapuhkused, tahtsime luua täitsa oma spaa. Et me saaksime koduõuele kõige selle, millest oleme pidanud loobuma,“ selgitab saate „Naabrist parem“ osaleja Anna-Liisa, kes elukaaslase Kerdiga ehitab spaa-saunamaja.

Anna-Liisa tunnistab, et möödunud hooajal oldi „Naabrist parema“ tulihingelised fännid, mistõttu tuli saates osalemise otsus spontaanselt. „Kuna meil on oma kodu juba olemas, tahtsime teha midagi lahedat ja mis poleks selline, mida televaataja juba näinud on. Soovisime, et see oleks vau-projekt ning vaatajad saaksid inspiratsiooni,“ jutustab Anna-Liisa.

Terrassivannis mõnulemine teeb tervisele head

Anna-Liisa ja Kerdi lähedaste ring on väga kokkuhoidev, mistõttu armastatakse korraldada koosviibimisi. Spaa-saunamaja saab olema selleks ideaalne paik. „Valisime Lingalaidi terrassivanni, kuhu mahub kaheksa kuni üheksa inimest. Kui on vajadus, siis ka rohkem – eks häid lambaid mahub ikka ühte lauta palju,“ nendib noor naine.

Lingalaidi terrassivann jäi neile silma kohe, kui nad sobivat varianti otsima hakkasid. „Kui ühelt poolt on see minimalistlik, siis teisalt tõeliselt luksuslik. See sobitub meie kontseptsiooniga,“ seletab Anna-Liisa ning lisab: „Erinevus tavalise vanniga on, et seda on võimalik uputada terrassi sisse nii, et ta jääb samale tasapinnale. Meile ei meeldiks, kui vann oleks kohmakas ja silmapaistev.“ Terrassivanni on võimalik kasutada nii sise- kui välistingimustes.

Terrassivanni märkimisväärse plussina ei saa unustada ka mõnusat hüdroteraapiat – looduslikku teraapiavormi, millel on hulganisti tervendavaid ja lõõgastavaid omadusi.

Soojendatud õhumullide ülespoole liikumine kindlustab kogu keha masseerimise ning rikastab vereringlussüsteemi hapnikuga. Soojas vannis tõuseb hingamis- ja pulsisagedus, langevad vererõhk ja lihastoonus. Temperatuuri kõikumine ergutab autonoomset närvisüsteemi ning tugevdab veresoonkonda ja organismi vastupanuvõimet. Samuti aitab see kehast väljutada jääkaineid ning puhastada nahka, muutes selle siledamaks. Soojaveevannist on abi ka une- ja ainevahetushäirete korral ning see toimib tõhusa stressileevendajana.


Tulevikus tahaks ka kümblustünni

Perekond kiidab väga Lingalaidi koostöövalmidust. „Kui vann kohale transporditi, esitasime mõned lihtsad küsimused ja saime head vastused. See andis meile kindlust, et paigaldamine pole keeruline ja igaüks saab suurepäraselt hakkama,“ kinnitab Anna-Liisa ning lisab: „Tajusime tõesti, et rõõm oli mõlemapoolne. Iga asi oli läbiräägitav ja lahendus leiti vastavalt sinu soovidele. Niisuguste ettevõtetega koos töötamine on tõeline lust!“

Anna-Liisa avaldab, et nii tema, Kert kui ka seitsme-aastane tütar on spaa-saunamaja osas ülimalt elevil. „Laps elab kaasa, see on tema unistus. Ta on tõeline Kalade tähtkujus sündinud tüdruk, keda iseloomustab armastus vee vastu. Ükskõik kus käime, tema tahab ainult vees olla – mis siis, et juba väriseb ja huuled hakkavad lillaks muutuma,“ muigab naine.

Salamisi unistavad Anna-Liisa ja Kert ka kümblustünnist, mille valiksid hea meelega Lingalaidi suurest valikust. „Terrassivanni paigaldame siseruumidesse, aga tulevikus võiks meil õues olla kümblustünn. Eriti mõnus on talvisel ajal kuuma tünni sisse sulpsata, siis rullida lumes ja seejärel jälle sooja vette,“ õhkab Anna-Liisa.

Kui ka sina unistad terrassivannist või kümblustünnist, siis tutvu Lingalaidi kodulehega SIIN!