Sisemine jõud: Keskkonna- ja prügiteema on raske valdkond, kus kiireid lahendusi pole. Nii on Evalgi vahel kahtlusi, kas midagi üldse on võimalik muuta. Edasi tegutsemiseks leiab ta jõudu teadmisest, et temasuguste inimesteta maailm paremuse poole ei liiguks.Foto: Martin Ahven
Inimesed
16. oktoober 2021, 07:04

Pikem intervjuu Eva Truuverkiga ilmus ajakirjas Nipiraamat mai 2021.

Maailmaparandaja Eva Truuverk: iseendaga tülliminek on suurim rumalus! (3)

Eva Truuverk (50) on juhtinud ettevõtmisi «Teeme ära!» ja Maailmakoristuspäev, kus vabatahtlikud on tema eestvedamisel maailma prügist koristanud. Selleks, et jaksaks lõputuid probleeme lahendavas keskkonna- ja prügivaldkonnas tegutseda, ammutab ta energiat oma lemmikharrastustest.

Saaremaal sündinud, kuid Tallinnas elav Eva tunneb end hästi nii maal kui ka linnas – talle on oluline kahe koha tasakaal. «Kui suvel maale sõidan, siis juba autos võtan kingad jalast ja jätangi need sinna. Olen seal kogu aeg paljajalu nii metsas kui ka kodumurul. Metsa ma ei karda, võin täiesti võõrast kohast sisse minna ja oskan sealt ka välja tulla. Samas armastan kordades rohkem merd. Kui Valdur Mikita raamatutest saab lugeda eestlastest kui metsarahvast, siis mina olen kindlasti mereääre inimene,» sõnab saarlane.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99