Foto: Kodukiri
Inimesed
6. mai 2021, 08:17

Lugejakirjad | Kodukirja lugejate muljeid aprilli ajakirjast

Oleme tänulikud oma ajakirja lugejatele, kelle kirju me alati toimetuses huviga ootame. Kindlasti kirjutage meile, mis meeldis kõige enam mai ajakirjas. Auhinnaks on kevadised küünlad “Piibeleht“ ja „Forever Fresh“ kodumaiselt firmalt Joik.

Huvitav on piiluda kodudesse, kus elavad hea maitsega elanikud, saab noppida ka enda kodusse ideid. Päris kadestamisväärne on perekond Koivuoja ette­võtlikkus hobitalu rajamisel. 
Ja vaadates toiduretseptide juures fotosid, hakkas suu lausa vett jooksma, eriti koorese lõhesupi juures.
Anu

Aitäh! Järjekordne kaunis, ilu- ja maitsemeeli hurmav number! Kõige enam vaimustas mind seekord „Mängu ja värvi!“. Pererahva taotlus eri asju kokku viia, hoolimata värvidest ja stiilidest, oli rabav. See neil ka õnnestus suurepäraselt. Samas oli ka palju lihtsust, mis oli eriti võluv. Stiilid ja moed vahelduvad, lihtsuse võlu jääb ikka.
Ka minul oli kunagi oma maja, aga abikaasa lahkumise järel jäin üksi. Kaheksa aastat suutsin vastu pidada, siis, pensionärina, hakkas suur aed ja seal rahmeldamine üle jõu käima. Olin sunnitud kolima korter­elamusse. Igatsen tihti oma kunagist kodu taga. Lapsed tegid mul ka siin kena remondi, aga see pole see.
Rõdu mul siiski on ja leidsin artiklist ­„Varakevad lilleliseks“ nii mõnegi mõtte rõdukasti jaoks. Aitäh! Olin vaimustuses ka artiklist „Kestvate asjade kodu“. Hoopis teised värvid ja lahendused, aga ikkagi väga kaunis. Ning ka maitsemeel sai palju õpetlikku, kui juttu tuli minu lemmikust - kalast. Olen suur kalasõber.
Aitäh kõige kauni eest. Jõudu ja innukust ikka endiselt. Ehk saame varsti ka kevadet nautima hakata.
Ruth

Üle pika aja võtsin ette taas Kodukirja, seda küll natuke abikaasa mõjutusel. Ta näitas mulle kihvti suvekööki ning tegi vihjamisi ettepaneku, et ka meie võiksime sellise ehitamise ette võtta. No ja kuidagi jäin seda ajakirja sirvima ning leidsin nii mõndagi huvitavat. Muidugi, kõige enam äratas huvi seesama suveköök, kogu artikkel antud kodust. Pealkiri „Kodu kui looming“ sobib loo juurde kenasti. Väga inspireeriv pere näitas, kuidas saab lihtsatest asjadest kokku panna nii vinged lahendused. 
Üks huvitav lugemine oli ka jutt perekonnast, kes elab juba kümme aasta ääremaal, ning nende seiklustest. Annab kõigile hoogu juurde, miks mitte teha julgeid otsuseid ning muuta oma elu... Lõpptulemus võib oodatust isegi paremaks kujuneda! Juba mõnda aega oleme ka kodustega rääkinud, et võiks ju olla mõned veised, kanad jm pudulojused – aga pole selleni veel jõudnud. Antud lugu andis indu kindlasti juurde. 
Nälja kustutamiseks katsetasin Kodukirja retseptivaramust paari retsepti. Nimelt panin kaks kokku ning kohendasin natuke enda soovidele vastavalt – herne­püree räimepihvidega! Natuke toimetamist ja sai täitsa asjalik asi valmis.
Heldur

Täname tagasikaja eest! Auhinnaks olnud koorimisnoa saab Heldur.

Kirjutage meile, kuidas meeldis mai Kodukiri. Auhinnaks on kevadised küünlad “Piibeleht“ ja „Forever Fresh“  kodumaiselt firmalt Joik.

Kirju ootame 14. maiks aadressil: Kodukiri, Narva mnt 13, Tallinn 10151 või 
[email protected]