Sisuturundus
1. juuni 2021, 09:00

A-energiaklassi korterid kõrgelt hinnatud Keilas

Kui palju sina Keilast tead? Oleme Everaus Kinnisvaras viimase poolaastaga teada saanud oluliselt rohkem kui seni ja oleme kergelt elevil, et taaskord nii võluvasse ja mitmekesiste võimalustega asukohta uued kodud rajame. Keila on maineka elukeskkonnana üha enam väärtust kogumas ja anname meiegi oma panuse sellesse, rajades Keilasse silmapaistva arhitektuuri ja läbimõeldud planeeringuga energiatõhusad ja isikupärased kodud.

Keila on kõrgelt hinnatud elukeskkond

„Kinnisvara kuldreegel asukoht-asukoht-asukoht kõlab klišeelikult, kuid see on jätkuvalt koduostjatele oluline ja seetõttu oleme uusarenduste planeerimisel asukoha suhtes väga nõudlikud“, räägib Everaus Kinnisvara tegevjuht Janar Muttik Keila uusarendust tutvustades. „Teadsin Keilast pigem vähe enne seal arendustegevusega alustamist, kuid saan nüüd, kui olen linnaga põhjalikumalt tutvunud kinnitada, et Keila on suurepärane elukoht. Seda kinnitab ka fakt, et Keila elanike rahulolu kodukohaga on eeskujulikult kõrge ja samaväärne näiteks Viimsi ja Rae valla elanike rahuloluga.“ märgib Muttik möödunud aastal läbiviidud rahulolu-uuringule viidates.

Geograafiline paiknemine ja infrastruktuur teevad Keilast mitmekesiste võimalustega linna. Linn asub Tallinnale piisavalt lähedal (25 kilomeetrit) ja omab väga head transpordiühendust pealinnaga, kuid ka areneva tööstuslinna Paldiskiga. Suureks plussiks on raudtee ning hästi toimiva ja kasutajasõbraliku elektrirongi liikluse olemasolu nii Tallinna kui Paldiski suunal. 

Keilal on suurepärane rohealade võrgustik, võimaldades kergliiklejal liikuda linna ühest äärest teise mööda pea katkematuid rohekoridore. Aktiivset ja tervislikku eluviisi hinnatakse Keilas kõrgelt ning seetõttu on välja arendatud suurel hulgal sportimise ja vaba aja veetmise võimalusi (terviserajad erinevate katenditega, kergejõustiku- ja jalgpallistaadion, veekeskus, discgolfipargid, matkarajad ja seikluspargid jne). Keilast kõigest 8 kilomeetri kaugusel asuvad Niitvälja Golfikeskus ja Ratsakool ning 14 kilomeetri kaugusel Kloogaranna supelrand ja Laulasmaa surfirand. Niitväljale ja Kloogaranda saab sõita ka rongiga.  

Keila on kaetud korraliku koolivõrgu ja lasteaedade süsteemiga. Linnas tegutsevad ka waldorfpedagoogikaga kool ja lastehoid. Huvitegevuse soosimiseks pakutakse mitmeid erinevaid võimalusi ja seda nii sise- kui välitingimustes.

„Keila on ühelt poolt väikelinn, mistõttu on kõik strateegiliselt olulised kohad kodu lähedal. Teiselt poolt on aga Keila suurlinna võimalustega – alustades sellest, et linnas on esindatud kõik suuremad toidupoeketid ja lõpetades sellega, et linnas asub veekeskusega ujula,“ lisab Muttik. „Oleme Keila võlusid ja võimalusi põhjalikult kirjeldanud ka uusarenduse veebilehel, mistõttu soovitan veebilehte kindlasti külastada ja veenduda, et Keila on väärt elukoht.“

Isikupärased energiatõhusad kodud

Keila kõrge miljööväärtusega tänavale Tuula teele rajatavaid kortermaju iseloomustab silmapaistev arhitektuur ja läbimõeldud planeering, energiatõhusad lahendused ja isikupärane siseviimistlus.

Kortermajade välisviimistlusmaterjalid on valitud selliselt, et majad sobituks olemasolevasse keskkonda ja rikastaks seda samaaegselt modernse arhitektuuriga.

Korterid on kahe- kuni neljatoalised ja igal korteril (va korter 11) on terrass või rõdu. Suurem osa korteritest on läbi maja planeeringuga ja aknad avanevad vähemalt maja kahte külge. „Keila Kodu neli kortermaja on paigutatud põhja-lõuna suunaliselt nii, et päikesevalgus jõuaks võimalikult suurel hulgal eluruumidesse ning kõik rõdud ja terrassid oleksid suunaga päikese poole. Lõhkumaks korduvat hoonete rütmi, on kortermajad paigutatud üksteise suhtes nurga alla. Selline paigutus soodustab huvitava ja vaba vormiga tänavaruumi ja õueala tekkimist,“ räägib arhitekt Kaspar Stroom Raadius Arhitektidest, kes projekteeris kortermajad koos arhitekt Hanna-Loore Õunpuuga.

Tegemist on liginullenergiamajadega (A-energiaklass), mille katustel on päikesepaneelid ja mille igas korteris on individuaalne soojustagastusega ventilatsioon. Kõrgeim energiaklass tagab korteri madalad ülalpidamiskulud.

Korterite siseviimistlus harmoneerub majade välisilmega ja lähtub sellest, et korter saab koduhõngu, kui viimistleme selle koduostjaga koos. Seetõttu ei ole Keila Kodus arendaja poolt kindlaks määratud siseviimistluspakette, vaid on palju erinevaid premium-klassi valikuid. Isikupärase kodu kujundamiseks anname koduostjale vabad käed neist sobivaimate valimiseks ja nende omavaheliseks kombineerimiseks. Muretuks sissekolimiseks saavad koduostjad tellida meie koostööpartneritelt köögimööblit ja aknakatteid, soovi korral ka muud kohtkindlat mööblit (garderoobikapid jms). Siseviimistluse valiku ning mööbli ja aknakatete materjalinäidistega saavad koduostjad tutvuda meie showroom’s. Inspiratsiooni valiku tegemiseks leiab Everaus Kinnisvara sotsiaalmeediakanalitest.

Kaks esimest kortermaja valmivad 2022. aasta III kvartalis. Majade ehitus algab nii pea, kui väljastatakse ehitusload. Load väljastatakse eeldatavasti lähikuude jooksul.

„Esimesed korterid müüsime varajastele huvilistele juba enne avaliku müügi algust ja tänaseks on ühe maja jagu kortereid müüdud. See on märk sellest, et kliendid väärtustavad meie kontseptsiooni ja Keilat elukohana ning seda on ainult rõõm tõdeda,“ sõnab Muttik.

Saa sinagi osa kõrgelt hinnatud elukeskkonnast. Tutvu asukoha ja korteritega Everaus Kinnisvara veebilehel https://everaus.ee/keilakortermajad/ ning anna oma ostusoovist meile varakult teada.