Itaaliapärane pitsaahi: Ahju valmistamiseks kulus seitse päeva, kuid sellele eelnes ka põhjalik ettevalmistus.Foto: Erakogu
Helen Serka-Sanchez 11. juuni 2021 17:41

Päris õige itaaliapärase pitsa valmistamiseks on vaja korralikku pitsaahju. Et maitsvat rooga ei peaks vaid restoranis sööma, otsustas Genet eelmisel suvel oma koduõuele spetsiaalse pitsaahju ehitada. Snitti võttis ta selleks internetis olevatest õpetustest. Kas YouTube’i põhjal ise tehtud pitsaahi tõepoolest töötab?

Päris õige itaaliapärase pitsa valmistamiseks on vaja korralikku pitsaahju. Et maitsvat rooga ei peaks vaid restoranis sööma, otsustas Genet eelmisel suvel oma koduõuele spetsiaalse pitsaahju ehitada. Snitti võttis ta selleks internetis olevatest õpetustest. Kas YouTube’i põhjal ise tehtud pitsaahi tõepoolest töötab?

Genet Hindovile (29) ja Silvia Savolainenile (26) on alati meeldinud end aeg-ajalt kostitada maitsvate Napoli stiilis pitsadega. Kodus on nad neid varem valmistanud praeahjus kiviplaadil ja ka Kamado Joe grillis, kuid päris õiget maitset ega ootuspärast tainatekstuuri nad nii ei saanud. Seega tundus itaaliapärase pitsaahju ehitamine ainuõige samm.

Kõigepealt ahju makett

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad