Nipid

TESTI ENNAST: kas maaelu sobiks sulle? (7)

LISA KOMMENTAAR

Maalaps6. juuni 2021, 10:32
Ma tean seda, et sobib, sest ma olen MAAL SÜNDINUD, mulme meeldib aiatöö, istutada, suusatada, rahulik ümbrus, maainimesed, maaloomad---lehmad, hobused, väiksed talled.
Soooh5. juuni 2021, 17:58
Küsimustik oli loomulikult meelelahutus aga maal elamise eeldus on varajane ärkamine. Kes ikka enne 11. üles ei saa, pole mõtet end petta.
Loru5. juuni 2021, 17:59
Kell 11 peavad olema hommikused toimetused juba tehtud
Mälestused6. juuni 2021, 10:51
Selleks pole vaja tingima ta 5--6 ajal ärgata, et teada kas mulle sobib maaelu. Maal elamine ei pea tingimata tähendama varajast lehmade lüpsmist, loomaarsti tööd ja sõnniku loopimist. Maaeluga on seotud palju muudki, kui ainult karjaloomadega tegelemist. Maaelu tähendab aiandeid, kartulipanekut, heinaniitmist, taimede istutamist, nende kastmist, heina pakkimist, rullitamist, marjade noppimist metsa all, põõsastelt ja tuhat muud asja.! Ma olen maal sündinud, kasvanud , elanud ja nüüd uuesti elan maal. Ma tean, mis tähendab maaelu. Olen seda kõike ise näinud.
Lapsepõlv6. juuni 2021, 10:52
Kas see, kuidas ma oma mälestusi jagan, on ka modereerimist väärt? Uskumatu!
Mälestused6. juuni 2021, 11:09
Selleks ei pea olema tingimata maainimene, et hommik'ul 5--6 paiku vaha toimetused ära teha! Seda teavad paljud linnainimesedki!Maal elamine tähendab palju muudki---loomadele heina tegemist, lautadest sõnniku koristamist(traktoriga), heinategu,marjade noppimist metsa alt, põõsastelt, vasika v a stu võtmist, loomaarsti tööd, kombainide tööd vilja niitmisel ja paljut muud. Olen seda ise näinud, kui laps olin. Elasin maal ja nägin , kuidas vend ja õepoeg töötasid. Ema--isa olid ametis loomadega.
lilli5. juuni 2021, 16:59
linnas elada e n a m ei tahaks küll, aga maatööd, peale istutamiste ja külvamiste, ei ole üldse huvitavad.