Kodu ja Aed

Põnev katuseaed, mille viljad rändavad kõrgelt hinnatud restorani roogadesse 

Ingrid Sembach-Hõbemägi, 13. juuni 2021 14:51
Foto: erakogu

Pole just tavaline, et supirohelise järele lippad hoopis katusele – aga just nii käib igapäevane elu Gospa Kuressaares, kus juba mitmendat-setmendat aastat kasvatatakse värskeid ürte oma katuseaias. Kokk särab ja sööjad kiidavad.

Samal teemal

08.09.2021
PEENRAD KESET LINNA: kortermajas elavad rohenäpud toimetavad kogukonnaaedades
19.06.2021
JAANILAUAL ASENDAMATUD: krõmpsud kurgid
11.06.2021
SUUR MAITSETEST | Milline null-mull maitseb nagu pidu?
17.03.2021
FOTOLUGU | Talveaiaga katusekorter Kadriorus, kus kasvavad eksootilised mandariinid

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee