Foto: Kodukiri 8 2021
Inimesed
7. august 2021, 08:41

Lugejakirjad | Kodukirja lugejate muljeid juuli ajakirjast

Oleme tänulikud oma ajakirja lugejatele, kelle kirju me alati toimetuses huviga ootame. Kindlasti kirjutage meile, mis meeldis kõige enam augusti ajakirjas. Auhinnaks on nugade komplekt Fiskarsilt.

Mulle tohutult meeldis, kuidas rõõmsa bohošiki kodu loonud perenaine ütles kodu stiili kohta: kohe näha, et inimesed elavad sees. Naersin natuke, nii tabav väljend! Viimasel ajal on tunne, et kodude ilmed ühtlustuvad. Käies uus­arendustes – nagu vanasti tüüpkorterites – on kohe enam-vähem selge, kuhu tuleb diivan ja kuhu teler. Kõik on turvaliselt hele ja hall. Janunen isikupäraste kodude järele, kus kohe on tunda pererahva olemust. Seal tunneb ka külaline end õdusalt. Pisut värviaktsenti, teise ringi leide või head disaini teevad kodu huvitavamaks. Loov oskus on panna kokku neid julgeid värve ja põnevaid mööblivorme, nagu oli bohokodu fotodel. Tänan pererahvast elamuse eest!

Liisa

Kui ajakirja lahti lõin, vaatas sealt vastu arbuusist vaas – nii ilus ja huvitav! „Maailmarändurite elu keset metsa“ oli jälle põnev vaatamine-lugemine. Bohošikk palkmaja jättis eriti kireva mulje, minu jaoks liiga kirju.

Anu

Minu vaieldamatu favoriit oli „Maailmarändurite elu keset metsa“. Nõva juba iseenesest – mastimännid, korras rand, puhas metsaalune sammal – nagu murul kõnniks! On ikka toredaid noori peresid, kellel on võimalus ja tahtmine rajada metsamaja.

Niisama tore oli ka „Kodune maja ratastel“. Kui rohkem võimalusi pole, saab ka seal puhkust nautida ja siia-sinna rännata. Mind paelus väga ka „Aarete aed“. Kaunid eksootilised taimed, kaugeltki kõigist polnud mul aimugi. Ja muidugi lillede kuningas liilia oma liigirohkusega!

Lilled arbuusi sees on väga tore lihtne idee, aga pole nagu selle peale tulnudki.

Aitäh tegijatele toredate mõtete ja ideede panemisel kaante vahele! Jään huviga ootama järgmist numbrit.

Ruth

Täname toredate kirjade eest!

Auhinna – hõbedased aiakindad salongilt Treimann Mööbel&Disain – saab Liisa.

Kirjutage meile, kuidas meeldis augusti Kodukiri. Auhinnaks on nugade komplekt Fiskarsilt.

Kirju ootame 14. augustiks aadressil: Kodukiri, Narva mnt 13, Tallinn 10151 või [email protected].