Inimesed
5. september 2021, 14:55

Lugejakirjad | Kodukirja lugejate muljeid augusti ajakirjast

Oleme tänulikud oma ajakirja lugejatele, kelle kirju me alati toimetuses huviga ootame. Kindlasti kirjutage meile, mis meeldis kõige enam septembri ajakirjas.

Sügava mulje jättis viie lapsega koos kasvav maja Kloogal. Maitsekalt on ära kasutatud ja uuendatud vana mööblit. Eriti ägedad on seintele riputatud poolikud toolid, mis täidavad riiulite ülesannet. Väga nutikas perekond.

Anu

Varem olen Kodukirja sirvinud vaid mõnel korral kuskil ooteruumis või sõbranna pool. Augustikuu algas puhkusega maal ning leidsin ennast entusiastlikult tutvumas elamumessi ülevaatega, mis mind ka ajakirja ostma köitis. Nautisin täiel rinnal ka sellel aastal lastetoa­preemia saanud kodu, eriti pere nutikate taaskasutuslahenduste ja tundliku lähenemise pärast ajaloolisele mööblile. ­Tomatised retseptid sobisid ka hästi, sest ­tomatid kilemajas on parajalt küpsed. Tänan meeldiva elamuse ja vaimuvirgutuse eest!

Diana

Esmalt kiidusõnad Kodukirja usinale meeskonnale – väga tore ajakiri! Alguses ostsin seda poest, aga juba varsti sain aru, et pean tegema püsikorralduse, et ükski number ei jääks nägemata!

Mis mulle üldiselt meeldib – et kõik lood on lihtsad ja elust enesest. Lihtsuses peitub võlujõud. Leiab nippe igapäevasteks toimetusteks ja ka suuremaks reformimiseks, nt remondinippide näol.

Mind paeluvad väga puidust miljööd ning suured/massiivsed lauad-lambid jne. Seda ma selles numbris ka näha sain („Tasakaalu otsides"). Üks mu lemmikrubriike on aiaelu, nii ka seekord („Aiaelu muljeid“). Betoonist mööbli peale pole ise tulnud – ilmastikukindel! Ahhetama panev oli pilt lk 33 „Aed kui õuetuba“ – oh, kui idülliline! Sellise tahaksin ka enda koju tekitada!

Ülle

Kuigi vana, vajan oma ellu värve. Julgeid. Seega meeldis julgete värvidega kodu lugu. Kodutunne tekib, kui on midagi erilist ellu loodud ja toodud. Kena edenemist ajakirjale.

Ene Raudkats Kuremaalt

Täname rohke kirjasaagi eest! Auhinnaks olnud noakomplekti saab Diana.

Kirjutage meile, kuidas meeldis septembri Kodukiri. Auhind on sügisel tarvilik raamat – Pelle Holmbergi ja Hans Marklundi „Põhjamaa seened“ kirjastuselt Varrak.

Kirju ootame 14. septembriks aadressil: Kodukiri, Narva mnt 13, Tallinn 10151 või [email protected]