Puuduta mind
8. november 2021, 19:48

„PUUDUTA MIND“ 208. SAADE | Maailmakodanik Katrin Aedma soovitab mõelda süsteemis, kuid elada raamidest väljas (1)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Põnevatele teemadele spetsialiseerunud terapeudi Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on eriti kirevat elu nautiv suhtlemiskoolitaja, teeninduskonsultant, vabakutseline ajakirjanik ja kirjanik Katrin Aedma.

Vaata põnevat videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Põnevatele teemadele spetsialiseerunud terapeudi Dali Getter Karati ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on eriti kirevat elu nautiv suhtlemiskoolitaja, teeninduskonsultant, vabakutseline ajakirjanik ja kirjanik Katrin Aedma. Vaata põnevat videot!

„Olen üks paljudest värvilistest inimestest, kes reisib palju ja elab julgelt,“ iseloomustab end Katrin (50), kes on olnud abielus India mehega, kellega tutvus juhuslikult Tenerifel. „Tutvusime Hispaanias, Tenerifel, kui olin poja ja õetütrega jõulureisil. Tegelikult oli plaan minna Gan Canariale, kuid reisid sinna lõpetati ja mulle pakuti valikut — raha tagasi või sõit Tenerifele. Valisin Tenerife. Tean, et kui millestki ilma jääd, siis ainult selleks, et parem asi asemele võiks tulla. Läksin reisile suure ootusärevusega ja mõni päev pärast saabumist kohtusingi oma tulevase kaasaga - ilusa poemüüjaga, kellel olid pikad paksud mustad juuksed ja mõlemas kõrvas kuldne kõrvarõngas.“

Mõnda aega elas paar Hispaanias, hiljem koliti Eestisse, kuid täna elatakse lahus. Katrin jätkab maailmakodaniku seiklusrikast elu. Hetkel peatub ta küll Hiiumaal, kuid hing ihkab palmide alla. „Eestis on palju vaimutoitu, mida vajan, ilus loodus, aga õnneks on alati võimalik külma eest Indiasse või mujale peitu minna,“ rõõmustab särtsakas naine.

Edasi lugemiseks: