Foto: Envato Elements
Jõulud | Sisuturundus
16. november 2021, 20:52

Looduslikud kuusevaigust tooted hoolitsevad naha eest uskumatult hästi

Kuusevaigust tooteid kasutasid naha ravimiseks juba vanad eestlased, viimastel aastakümnetel oli see tarkus aga kuidagi unustuste hõlma vajunud. Õnneks on praegusel ajal taas võimalik soetada väga laia valikut kuusevaigust tooteid, mis teevad nahale pai.

Võib öelda, et kuusevaiguga tooted on naha jaoks tõeliselt turvaline, efektiivne ja looduslik valik. Kuusevaik soodustab naha regeneratsiooni ehk taasuuenemist ning see on ideaalne naha lõhenemise, umbsete või mädaste haavandite raviks. Kuusevaiku kasutatakse nii inimeste ravis kui ka lemmikloomade nahaprobleemide korral, sest see ei kipita ja parandab haava ruttu.

Põhjamaades isegi näriti vaiku. Kuusevaik puhastas suuõõnt mikroobidest, hoidis hambad valgete ja tervetena ning vältis ka igemete haigusi.

Kuusevaik on turvaline, kuna kõrvalmõjud praktiliselt puuduvad. Kuusevaiguallergia, mille tulemused on nahapõletikud, tekib kõiges 1-3% kasutajatest.

Nagu mainitud, siis nüüdisajal on kuusevaigust toodete valik üsna lai, niisiis võiks enda jaoks sobiva valimisel olla kolm kriteeriumit: koostis, kasutusmugavus ja hind. Axmer Grupi valikus on kõige populaarsemad kuusevaigutooted just need:

Abilar10% haavasalv kuusevaiguga on number 1. Kuusevaigul on teaduslikult tõestatud antimikroobne, põletikuvastane ja epiteelkoe uuenemist soodustav toime. See salv on kõige ostetum, kuna ta on tõesti universaalne. Mõju põhineb Soome kuusevaigul ning see on mõeldud kasutamiseks nii kodus kui ka professionaalselt.

Abilari haavasalvi saab määrida kassikriimustusele, lamatisele, diabeetilisele jalale, põletushaavale (kui haav on jahtunud), päikesepõletusele, putukahammustusele. See võtab kiheluse ega ole haaval valus. Sobib ka päris pisikestele, aga ka eakatele, kelle nahk on tundlikum.

Klientide hulgas on armastatud ka küüneseenelakk Abicin30%, kus kuusevaiku on isegi rohkem, kuna on vaja võidelda nahal või küünel oleva seenega. Küüneseenega nakatunud küüs (ka siis, kui on kahtlus, et on seen) lakitakse kaks korda nädalas üle. Lakk hoiab vaiku küüne peal kinni.

Paljude inimeste koduriiulitele on leidnud tee aknekreem kuusevaiguga - Abicare ACNE, mis sobib kõikidele nahatüüpidele. Seda on soovitatav määrida paikselt vistriku peale õhukese kihina kaks korda päevas, nii hommikul kui õhtul.

Kõrvaprobleemidega koerte jaoks soovitatakse kõrvaloputuslahust AniVox, mis sobib hästi kõrvaprobleeme põhjustavate bakterite ja seente raviks ja ennetamiseks. AniVox koostis ei ole ototoksiline ja seda võib kasutada ka siis, kui on kahtlus, et kõrva trummikile on perforeerunud. Märkimisväärne on, et toode ei tekita kipitust. AniVox on naturaalne alternatiiv antibiootikumidele ning sobib nii ajutiseks kui ka regulaarseks kasutamiseks.

Kõikide Axmer Grupi toodete plussiks on, et need sobivad ideaalselt nii täiskasvanutele kui lastele ning loomulikult ka rasedatele ja tundliku nahaga inimestele. Axmer Grupi poolt pakutavatel toodetel on reeglina puhas looduslik koostis – nahatooted ei sisalda antibiootikume, kortikosteroide ega hormoone.

Kuusevaigutooteid (Abilar10%, Abicin30%, AbicareACNE, AniVox, jt) müüakse apteekides üle Eesti ja nendega saab tutvuda nii veebiapteekides kui ka kodulehel axmer.ee.

Hoolitse oma naha eest hästi!