Arne (vasakul) oma sõbra Chocoga

Foto: Mari Luud
Lemmikloom
26. detsember 2021, 11:00

JÕULUKUUL KOJU | Kiisu, kes visati kodust välja, sest pererahva arvates ta haises (10)

Umbes viiene Arne on üsnagi trullakas kiisupoiss. Seda juhtub muuseas endiste tänavakassidega sageli – pärast nälga alalise toidu peale saades kipuvad nad üle sööma. Sest mis siis, kui ühel hetkel on toidukauss jälle tühi?

Õigupoolest pole Arne alati tänavakass olnud, varem oli tal kodu ja täitsa oma pesa. Kuna pererahva arvates Arne haises, visati ta lihtlabaselt välja. Looma hülgamine on igal juhul julm, kuid eriti kurb on see kassikese jaoks, kes armastab inimesi ja püüab võimalikult tihti sülle ronida. Ühel hetkel tuli Arnel aga ise ulualust ja toitu otsida.

Õnneks naabruses elavad inimesed märkasid, mis Arnega juhtus ja sedaviisi jõudis poiss Kassiabisse. Nii pea kui Arne sai kastreeritud, kadus ka haisemise probleem.

Kuigi Arne ei elanud liiga kaua tänaval, jättis see periood oma jälje. Näiteks on tema parem silm vigastuse tõttu erinev (see-eest nägemine korras) ja vasak kõrv õues külma käes räsida saanud. Oma eluraskustele vaatamata ei lase Arne end mitte millestki häirida! Ta on muretu ja mänguhimuline jõmmike, kes seisab alati kirglikult oma tahtmiste ja õiguste eest. Arne sätib end inimesele sülle ning naudib hellust ja tähelepanu.

Teiste kiisudega mängides muutub ta tihtipeale liiga tormakaks ja võib seltsilisi niiviisi pahandada. Seega võiks Arne olla kodus ainus neljajalgne – samas oma reipusega pakub ta rõõmu mitme eest! Kui tahad Arnega tutvuda, siis tee seda SIIN!

Toeta ka MTÜ Kassiabi kiisusid ning saada Arnele väike jõulurõõm:

MTÜ Kassiabi

a/a EE902200221030561288

Selgitus: Arne

ANNETUSNUMBER

900 9000 (kõne hind 7€)

Palun kuula kindlasti kõne lõpuni, muidu ei jõua saadetud abi kohale.