Jõulud

KUUSK VÄLJA! Katsetasime netis soovitatud nõksu, kuidas kuusk okkavabalt toast välja visata (6)

LISA KOMMENTAAR

Veel üks mõte22. jaanuar 2023, 17:32
Olen laisk kuuse välja viija. Seetõttu kasutan juba aastaid natuke sarnast viisi, ent mugandatud kujul. Hakkama saab ka naisinimene üksi ja mõningane okkakadu on vaid kohas kus kuusk seisis. Mulle meeldivad suured kuused, seega kasutan ühte suurt või kaht väiksemat voodilina. Asetan linad kuuse alla maha, keeran kuuse linade peale külili (lina peab ulatuma terve puu pikkuse alla), seon kahelt poolt linanurgad tüve ümber kokku, siis umbes keskelt sama ja ladva mässin enne sidumist korralikult linanurkade sisse. Siis lohistan kuuse tüvi ees sinna kus ta koht, avan sõlmed ja rapsin linad puhtaks
viisin just välja6. jaanuar 2023, 14:40
kokku 15 okast . tõin dets-i alguses, kuid sel ajal, mis oli kalendris, et sel ajal tood siis okkad maha ei lange . oligi nii . tõestasin endale ära :)
penskar7. jaanuar 2022, 00:11
Variant väiksema kuuse puhul, millega saab ka üksik inimene vabalt hakkama. Kuusel oksad ära lõigata tavaliste köögikääridega, toppida suurte prügikotti, ja pärast ka kuusetüvi sinna panna. Ning kortermaja prügikonteneinerisse- ei hakka ju ilma autota pensionär seda kuskile kogumispunkti viima. Keegi ei tea, mida ma välja viin ja kes just selle kuuse jäänused prügikasti viis. Muidugi, toas on pärast tolmuimejat vaja ikka kasutada..
6. jaanuar 2022, 23:57
Üks suhteliselt vähe kasutatud nõks seisneb tolmuimeja kasutamises, aga ajakirjanikud vist sellist imeriista ei tunne.
Elsa6. jaanuar 2022, 18:18
Kui kuusk ei ole väga suur, siis suur prügikott, parem kui kuskilt laudast saab tugeva loomasööda koti, kuusk sisse, kotisuu kinni ja ühtegi okast pole trepikojas. Või kui on kuni 5 e korruseline maja viskad kuuse aknast välja ja teine pereliige võtab selle vastu ja viib KOHE ÄRA, EI JÄTA VEDELEMA.
viskasin 5-ndalt6. jaanuar 2022, 18:31
no sadas 2 korruse aknasse, rohkem enam ei vaadanud , kuulsin metsikut sõimu ja rohket kisa,olen vakka toas luku taga ja tuled kustutasin ka