Köögikombain Bosch MUM Serie 2

Foto: Bosch Home
Uudised
12. jaanuar 2022, 12:57

Täna on viimane võimalus hääletada ja võita köögikombain!

2021 aasta kaunite kodude pingereast on välja valitud need, kelle hulgast lugejad saavad valida oma lemmiku. Hääletajate vahel loosime välja võimsa köögikombaini Bosch MUM Serie 2 konkursi peatoetajalt Expert Eestilt. Hääletamiseks on täna, 12.01.2022 viimane päev!

Kodukirja Facebooki lehel näeb üht fotot igast Aasta Kodu finaali pääsenud kodust. Aita meil nende seast valida Rahva Lemmiku preemia saajat siin.

Lõppenud Aasta Kodu konkursi kodudesse astudes sattusime ühtaegu ka omanike maailma, nende olemuse väljendusse. Olgu selleks armastus põhjamaise disaini vastu koos suuremustriliste kangastega või Aafrika-teemast ja Eesti loodusest mõjutatud lõõgastusmajake. Kerge Hollywoodi kuldajastu hõng hruštšovkas. Elutoas väga julgelt valitud papagoitapeedist lähtuv värvigamma. Maalitud põrandatega Rootsi maamajastiil pealinna tuiksoonel, ühte kunagisse pesukööki rajatud kodus. Silma jäid ka ümberehitatud maamajad, sellised, kus vana nööbi ümber on tehtud uus pintsak. Nõukaaja suvilakruntide kasutuselevõtt.

Võib öelda, et Covidi-aeg on kodukujundusele hästi mõjunud. Rohkem kodus olles on juurde tulnud isikupära, mustreid ja lausa Kihnu körtide värve.