ÕL TV | Õhtuleht
22. veebruar 2022, 18:32

ÕL TV | Kaidi Klein: selle filmi peaks küll ära vaatama kõik naised, kes kardavad vananemist!

Lydia Rahula on hinnatud koorijuht, laulupidude dirigent ja muusikaõpetaja. Tema elutöö on Tallinna Poistekoor, kus Lydia taktikepi all on härrasmeesteks sirgunud mitu põlvkonda poisse. Tundub ka uskumatu, et Lydia käib kaheksandat aastakümmet, ta on ülimalt vitaalne ja pakatab energiast. Siin polegi muud kui tõdeda, et särtsaka Lydia puhul on vanus ainult number. 24. veebruari õhtul ETV ekraanile jõudva eluloofilmi „Lydia“ autor-stsenarist Kaidi Klein tõdeb, et võrreldes Rein Rannapiga oli Lydiaga hämmastavalt lihtne koostööd teha.

Vaata videot!

Lydia Rahula on hinnatud koorijuht, laulupidude dirigent ja muusikaõpetaja. Tema elutöö on Tallinna Poistekoor, kus Lydia taktikepi all on härrasmeesteks sirgunud mitu põlvkonda poisse. Tundub ka uskumatu, et Lydia käib kaheksandat aastakümmet, ta on ülimalt vitaalne ja pakatab energiast. Siin polegi muud kui tõdeda, et särtsaka Lydia puhul on vanus ainult number. 24. veebruari õhtul ETV ekraanile jõudva eluloofilmi „Lydia“ autor-stsenarist Kaidi Klein tõdeb, et võrreldes Rein Rannapiga oli Lydiaga hämmastavalt lihtne koostööd teha. Vaata videot!

„Võrreldes Rein Rannapiga oli Lydiaga väga lihtne koostööd teha. Tal oli ainult üks parandus. Üks pisikene ja seegi minimaalne. Pidime ühe sõna välja võtma ja oligi kõik,“ rõõmustab Lydiast tehtud eluloofilmi autor Kaidi Klein.

„Lydia on väga kummaline sümbioos tuulepeast ja väga kindlakäelisest juhist. Tema jaoks on oluline distsipliin ja seda ei saa poistekoori juhile pahaks panna. Ta on suhteliselt karm. Et tema tunnis keegi räägiks või mängiks telefoniga, sellist asja ei juhtu,“ lisab ta.

Edasi lugemiseks: