Foto: Floradania.dk
Kodu ja Aed
12. aprill 2022, 07:01

LÖÖ KAASA KONKURSIL! Otsime kauneid vanalinna aedu

Tallinna vanalinna päevad tähistavad sel aastal oma 40. sünnipäeva. Sel puhul kutsuvad korraldajad ja Kesklinna valitsus koostöös Kodukirjaga osalema konkursil „Vanalinna kauneim aed“.

Läbi aegade on vanalinnapäevadel kõlama jäänud linnaelanike soov näha ja külastada vanalinna kauneid või salajasi sisehoove. Et julgustada elanikke oma hoove avama ning neid selle eest ka vääriliselt tunnustada, tekkiski idee korraldada konkurss ‘’Vanalinna kauneim aed’’. Sedapuhku esimest korda.

Tallinna Kesklinna valitsus paneb välja rahalised auhinnad:

I koht – 1000 eurot

II koht – 500 eurot

III koht – 250 eurot

Kodukiri kingib võitjale ajakirja poole aasta tellimuse. Loomulikult jagame võiduaia lugu ja fotosid ka oma ajakirja suvenumbris.

Teave konkursil osalejatele:

• Hoov/aed peab asuma Tallinna vanalinnas ning olema vanalinnapäevade aegu kolmel päeval omaniku ja korraldajate kokkulepitud ajal ja tingimustel külastajatele avatud – et hääletajatel oleks võimalik kohaga tutvuda. 

• Hiljemalt 15. maiks saatke aadressile [email protected] vähemalt 3 pilti oma kaunist aiast, lisage ka vabas vormis lühikirjeldus/ saatekiri. Pildid ja tekst võidakse avaldada sotsiaalmeedias ja ajakirjas. 

Kauneim aed valitakse žürii ja rahva-hääletuse tulemuste liitmisel. Hääletada saab nii fotode kui ka aiakülastuse muljete põhjal Kodukirja Facebooki lehel.

Konkursi võitja selgub 3.–5. juunini toimuvate vanalinnapäevade lõpuks, mil tiitel ka pidulikult üle antakse.