Inimesed

Tuuli Jõesaare kolumn | Kui firma ei tohi ehitada: võtame pulkadeks ja kasutame näitena minu maja (4)

LISA KOMMENTAAR

Mul tekkis jällegi20. juuni 2022, 07:15
selline mõte, et miks hea sissetulekuga inimesed saavad endale sebida suure summa( 50000 eurot) maksumaksja raha isiklikuks otstarbeks? Miks mina pean tegema suuri kulutusi vana autoloksi korrashoiuks. Kinkige ka mulle 30000 eurot, ostaksin uue auto , kasutaksin seda roteeruvalt iga 3 aasta järel jälle uue soetamiseks ja pääseksin vana rondi remondiga seotud kuludest. Nii toimivad enamus rikkaid, osavaid sebijaid.
Urmas20. juuni 2022, 05:49
Tuuli Jõesaar võiks mõnelt targemalt kõigepealt uurida, et kas tema kavandatavad tööd üleüldse kuuluvad MTR nõude alla. Ja kui ei käi, siis teha see selgeks ka Kredex-le. Näiteks siseviimistlustööd selle alla ei käi.
Kaisa22. juuni 2022, 07:16
Ka Urmas võiks endale selgeks teha, et kredex ei annagi toetust siseviimistlustöödele, vaid toetab ainult maja energiaklassi tõstmiseks vajalikke töid.
mats19. juuni 2022, 15:03
tegelikult ei maksa see eksam ja registreering eriti midagi. lihtsalt lollid ei saa eksamist läbi. ja kui jätkub lolle tellijaid, siis saavad ka lollid ehitajad igavesti ehitada. sama moodi on ju ka muude asjadega. tõenäoliselt on võimalik tellida autojuhiteenust ka vastutusvõimetult ja ilma lubadeta sohvrilt. kindlasti saaks nii ka odavamalt kui ametliku taksoga. meditsiiniteenust võib ka osta külahullult või posijalt. lihtsalt riskid ja kvaliteet on teised. kui tahate vastu vaielda siis suudate kindlasti leda ka mõne süüdimatu arsti või lollaka taksojuhi kuid need pole siiski mingid argumend