Oleme kodus

Foto: kollaaž
Nipid
10. juuni 2022, 14:55

„OLEME KODUS!“ | KINDLUSTA ENDALE MURETU SUVI! Lillepotike, kasta end ja muud mõnusa puhkuse mugavused. Nippe jagab asjatundja

Terrassile saab panna taimekastid, mis hoolitsevad mulla niiskuse eest kui koduomanik on ära. Rotangmööblit silmitsedes võib avastada, et see on hoopis ilmastikukindlast materjalist. Värsketest suundadest räägib Kaie Peerna sisustussalongist Perenne Interior.

Eestlaste suur lemmik rõdudel ja terrassidel on puit, mis on ka sisutusmoes. Populaarsed on taaskasutusmaterjalist mööbel ja vaibad, mis on ka ilmastikukindlad. Kuna korterid kipuvad jääma järjest väikemaks, kaunistatakse õueala elutoa pikendusena ja sarnases stiilis – valgustid, vaibad, pleedid. Mitmeid suviseid sisutuselemente saab talvel ka tuppa kasutusse tuua, juhtmevabu valgusteid näiteks.

Värvides on sisustusmoes looduslikku rohelist ja ookrile lähedast sügavoranžikat tooni. Suvel on lemmik endiselt ka sinepikollane, mis mõjub päikseliselt ja sobib punutistega.

Eestlaste sisustusmaitse on suunaga Skandinaavia poole. Seni palju kaustatud hallile ja valgele lisandub tasapisi värve ja ka romantilisemat nooti. Kodude ilme muutub soojemaks ning järjest enam soovitakse leida omanäolist mööblit ja detaile, mida teistes kodudes palju ei kohta.