Lemmikloom

VIDEO | SEE ON PIINAMINE! Kohvikutepäeval magamistuppa trüginud võõrad väntsutasid kassipojad poolsurnuks (6)

LISA KOMMENTAAR

linnavurled on ise pigem matsid.4. august 2022, 10:27
Linnavurledele pole tarvis mingeid kodukohvikupäevi ega avatud talude päevi.Tulevad oma kambaga ja arvavad,et neil on kõik lubatud.Ei austa nad võõrustajaid ega seal elavaid loomi.
Appi3. august 2022, 21:12
Kassipoegi ja koerapoegi ei tohi näppida ega veel vähem väntsutada! Rumalad vanemad lastel.
Algatajad nimetavad ennast Eesti patriootideks ja3. august 2022, 21:08
Algatajad nimetavad ennast Eesti patriootideks ja ühinema ootavad kõiki inimesi, kes on praeguse “päikesetõusuvalitsuse” vastu, alguse aga sai kõik sellest, kui nad hakkasid nägema uue valitsuse vigu. Eesmärgiks on kaasa aidata Kaja Kallase valitsuse kukutamisele. “Seoses sellega kutsumegi üles meiega ühinema inimesi, kes tahavad, et Kaja Kallase valitsus ei püsiks kaua, sest see paneb ohtu Eesti riigi. Hoiatavaid märke on palju
Massa3. august 2022, 17:22
Meie peres on olnud maast madalast - kassipoegi kätte ei võta. Ise ka ei võtnud kui nad alla kuused olid, vaatasime vaid. Kõik need netivideod, kus kassid selili voodisse sätitud vms - ökk! Loomi peab õpetama hoidma, arusaamatu kuidas täiskasvanu nii rumal võib olla, et laseb lapsel kassilapse maha pillata!
Kes tegi?3. august 2022, 17:16
Ise tegi. Siin pole kaevata küll kellegi muu kui iseenda peale.
keegi4. august 2022, 01:47
Keegi ei oska ette näha, et külastajate hulgas selliseid matse on, kes teiste inimeste privaatruumidesse ronivad, kaevata saab ikka selliste külastajate peale.