Sisuturundus
7. september 2022, 16:22

Alusta koduse heliimpeeriumi loomist Soundbar’ist

Bose nutikõlarid moodustavad musterpere, kus kõik seadmed suhtlevad omavahel ladusalt, kuid saavad hästi hakkama ka iseseisvalt.

Bose Smart Home kõlarite hulka kuulub kolm soundbar’i ja kaks erinevat nutikõlarit, mida saab üksteisega wifi võrgus suhtlema pannes kasutada ühtse tervikuna, kogu elamist katva multiruum-helisüsteemina. Mida see annab? Seda, et erinevatesse tubadesse laiali paigutatud kõlarid mängivad sünkroonis sama laulu, raadiosaadet või podcast’i. Nii ei lähe ükski silp su kõrvast mööda, kui liigud parasjagu köögist sauna, peos suupistevaagen või võtad suuremaid tantsupoognaid korruselt teisele. Samas saab kõiki kasutada ka eraldi või grupeerida mängima koos kas korruste või erinevate tsoonide kaupa.

Bose esimene Dolby Atmos soundbar ajab kõrvad kikki. Oi, kuidas mängib!

Bose Smart Home toodete perre hiljuti lisandunud Smart Soundbar 900 on ülihea heli ja mitmekülgsete võimalustega Dolby Atmos soundbar, mis toob su tuppa detailitäpsuse ja maitsekalt minimalistliku disaini.

Boset tuntakse helikvaliteedi poolest ja Smart Soundbar 900 ei valmista selles osas pettumust. Ei muusika kuulamisel, teleka või filmide vaatamisel. Soliidsesse kesta peidetud 9 kõlarit, neist kaks suunatud lakke, töötavad nagu kellavärk, tekitades tuppa helimulli, kus oled otsemeelelahutuse keskel. Dolby Atmos voogab seal sinu kõrvadesse mitte ainult eest või tagant, vasakult või paremalt, vaid vahel ka otse pea või näiteks ekraani kohalt. Seda muidugi ainult siis, kui nii audiosisu kui ka seda edastavad seadmed toetavad Dolby Atmos vormingut. Smart Soundbar 900 seda teeb.

Aga isegi juhul, kui vaatad filmi, kus pole kõssugi ei Dolbyst ega Atmosest, on Bosel sinu jaoks väike salaplaan. TrueSpace tehnoloogia abil upitab Smart Soundbar 900 helilt avaramaks ka kassahitid, mis vändatud ammu enne seda, kui Dolby Atmos kümnekonna aasta eest kinodesse jõudis.

Tänu wifi, Bluetooth, Chromecasti, Apple AirPlay 2 ja Spotify Connecti ühilduvusele sõbrustab Smart Soundbar 900 probleemivabalt enamike nutiseadmetega ja voogedastuse kõlarisse suunamine sujub valutult.

Uus Bose näeb välja äärmiselt elegantne. Pealmine külg klaasist, ees ja külgedel kanga asemel metallvõre, mida on kindlasti lihtsam puhastada. Eriti siis, kui valik langeb valget värvi mudeli kasuks. Ka seadme juhtimiseks kaasa pandud pult on priima disainiga, kompaktne ja mitte nii väga plastmassi meenutav.

Soundbar’id aitavad järele nii suuri kui väikseid telereid

Ühelegi filmile pole loodud heliriba mõttega, et seda peaks kuulama sedavõrd nadide kõlaritega, nagu tehases telerisse pannakse. Tõetruuks ja võimsaks aitab teleriheli teha ikka soundbar. Bose Smart Home kõlariperes on lisaks eeltoodud mudelile veel kaks erineva võimsusega isendit – Smart Soundbar 300 ja Soundbar 700.

Soundbar 700 saab praegu muide kätte eriti soodsa hinnaga.

Kui kompaktne Smart Soundbar 300 on rohkem laste- ja magamistoa seade, mis tuleb hea meelega nädalavahetuseks kaasa ka maakoju, siis Soundbar 700 täidab erakordse heliga ka hallimõõtu elutoa, kalibreerides end ise, et tagada kadudeta heliedastus just konkreetses ruumis.

 Kõiki Bose Soundbare saab soovi korral täiendada Bose bassimooduli ja tagakõlaritega, mis lisavad helile veelgi mahlakust.

Muusika igasse tuppa ja aiapeole

Paraja kõlari leiad Smart Home valikust ka igasuguse suurusega tuppa, kus telerit ei olegi. Niiskuskindla akuga varustatud Portable Home Speakeri võid aga kaasa rabada ka rannapeole paadisillal. Kogu kaadervärki on väga lihtne kontrollida ja juhtida Bose Music äpi abil, mängivad nad siis ansamblina või soolotavad omaette. Toetatud on Spotify, Deezer ja TuneIn keskkonnad, kust mõnus kuulata uusi ja vanu hitte, oma playlist’e või maailma ägedamaid raadiojaamu.


Proovi nutikõlareid Bose edasimüüjate juures või osta kohe Bose e-poest.