Foto: Teet Malsroos
Ia Mihkels 25. september 2022 16:14

Kartulivõtu ajal tekib suurtel kartulisõpradel ikka ahvatlus osta neid korraga rohkem – et oleks terveks talveks olemas. Siiski saavad seda endale lubada vaid need, kellel on olemas korralik hoiukoht.

Toatemperatuuril säilib kartul vaid lühikest aega. Pärast koju toomist tuleks mugulad valada kilekotist välja õhku läbilaskvasse anumasse või pappkasti ning asetada pimedasse jahedasse kohta. Kui kartul on mingil põhjusel märjaks saanud (näiteks turul vihma käes olnud), siis laske tal lahtiselt toatemperatuuril kuivada. Külmutada saab ainult kooritud ja tükeldatud kartulit, toiduvalmistamisel valatakse kuubikud otse keevasse vette. REBASETALU.EE

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli