Värvilist sügist soovides! Kuniks veel on antud neid imelisi sügisilmasid, mine ikka õue värske õhu kätte või hoopis loodusesse!

Foto: erakogu
Inimesed
18. oktoober 2022, 14:03

Lugu ilmus ajakirja Käsitöö 2022. aasta oktoobri-novembrinumbris

KÄSITÖÖ PEATOIMETAJA | „Mine sooja kampsuniga talvele vastu!“

Lihtsalt uskumatu, kui palju lahedaid kampsuneid on tehtud,” õhkab terve meie toimetus imetlusega. Järjekordne Käsitöö konkurss „Minu mõnus kampsun“ on läbi saanud ja võite arvata, kui raske oli meil ja ka välisžüriil parimaid välja valida.

Ühele meeldis enim minimalistlik ja tagasihoidlik kudum, teisele ekstravagantne ja silmapaistev kampsun ning kolmandale hoopis omapärase lahenduse või vimkaga töö. Kõigi kampsunite tase oli kõrge ja erinevaid tehnikaid, lahendusi ning lustakaid mõtteid oli hulganisti. Mis lõpuks žürii sõelale jäid, vaata ja loe lähemalt ajakirjast või veebist. Suur, suur aitäh kõigile osalejatele! Tänu teile ju neid konkursse jätkuvalt korraldamegi. Järgmine väljakutse juba ootab sind ja selleks on konkurss „Mütsiga või mütsita“, kuhu ootame erinevaid peakatteid. Ajakirjast leiad kahe konkursile saadetud kampsuni tööjuhendid ning ka järgmisesse numbrisse mahutame veel kahe autori tööd.

Edasi lugemiseks: