Jõulud | Sisuturundus
21. november 2022, 09:13

Eksklusiivne ja intiimne kingitus kallimale – luksuslik pesu, body või hommikumantel!

Mis oleks südamlik, intiimne ja samas põnev kingitus oma kallile kaasale? Just sellele mõtisklevad paljud mehed jõulude eel. Pesupood.eu annab vastuse: kaunis pesu! Olgu valikuks mõni rinnahoidja, hommikumantel, eksklusiivne body või kihvt sukatoode – rõõmu toob see igal juhul nii kinkijale kui ka kingisaajale.

Mõistame meesterahvaste muret, mis nüüd esile kerkib: igaüks ei taha ju jalutada ringi naiste pesupoes. Ja mis siis, kui mõni tuttav näeb – äkki mõistab veel valestigi?! Kui kaubanduskeskustes mööda pesupoode käimine muudab ärevaks, siis on parim viis pesu osta just internetist. Pesupood.eu e-poest leiad mugavalt oma kallimale kauni kingituse ning seda ilma diivanilt tõusmata!

Internetist pesu ostmisel on mitu plusspoolt. Näiteks on netipoes erinevate toodete, mudelite ja nende suuruste valik väga suur (paljusid suurusi pole isegi kaupluses saadaval). Lisaks saadetakse pakk sulle DPD pakiautomaati täitsa tasuta. Muide, registreerides end veebipoes Pesupood.eu püsikliendiks, saab püsivalt kõikidelt täishinnaga toodetelt 10% soodustust.

Meeste teine mure kipub olema hoopis see, et rinnahoidjat või aluspükse valides võib alt minna ja vale suuruse valida. Esimesena tasuks teha luuret oma naise pesusahtlis ning vaadata sealt välja õiged suurused. Kui ikkagi on kahtlusi, siis kindlasti kirjuta Pesupood.eu-le ([email protected]) ning saad abi sobiva suuruse ja mudeli valikul.

Lihtsam variant on valida kallimale kas hommikumantel, öösärk või eksklusiivne body – suuruste valik on nende puhul universaalsem ning seega eksimusruumi vähem. 

Pesupood.eu ühed populaarsemad tooted on näiteks luksuslikud eksklusiivsed täissiidist ja satiinist kimonod ning hommikumantlid.

Mida Pesupood.eu toodete hulgast leiab?

Veebipoes Pesupood.eu on valik tõeliselt lai. Naiste pesu leiab igale maitsele ning erinevad brändid täiendavad teineteist. 

Näiteks Gorteksi pesu daamile, kes eelistab värve ja mustreid. Muuseas, Gorteks pakub väga laia suurusevalikuga aluspesu, rinnahoidjaid suurusest 65-100, korviga A-L. PariPari brändi pesu on aga naisele, kes armastab ajatut klassikat.

Nii eksklusiivset kui ka glami igaks päevaks leiab Guessi pesu hulgast, luksusearmastajatele on ideaalne Sugar Skin (mille tooted toovad tõelise vau-efekti). Rahvusvahelise eduga Gisela pakub silmapaistvat pesu, mis sobib nii igapäevaseks kandmiseks kui ka pidulikeks üritusteks. Eriti popid on Gisela vormivad bodyd ja erinevad aluspüksid, mis on valmistatud tõeliselt innovatiivse tehnoloogigaga.

Samuti lisandus hiljuti uus kaubamärk Mija Vu, mis on tõelisele pesugurmaanile! Bränd pakub eksklusiivseid ööriideid ja veidi vallatumat pesu, samal ajal üllatades oma sõbraliku hinnatasemega.

Teisisõnu, kõik Pesupood.eu-s saadaolevad brändid on väga hoolikalt valitud ning suurepärase hinna- ja kvaliteedisuhtega.

Kuigi oleme siin artiklis rääkinud eelkõige naiste pesust, siis unarusse pole jäetud ka mehi. Pesupood.eu valikus on nii efektse disainiga kui ka klassikaline aluspesu brändilt Guess. Niisiis leiad vallatu kingituse ka oma armsale mehele!

Kuna jõulud on Pesupood.eu-s kiire aeg, siis tasub kingitused aegsasti ära tellida. Vaata täpsemalt SIIT!

Samuti on saadaval e-kinkekaardid väärtuses 5 kuni 500 eurot. Ehk kui konkreetse toote valik osutub ikkagi liiga keeruliseks, siis Pesupood.eu e-kinkekaart on alati kindla peale minek. Kingisaaja saab siis ise leida endale meelepärase pesutoote!