Foto: Envato Elements
Sisuturundus
18. november 2022, 09:42

Viirushaigusest on lihtsam hoiduda kui seda ravida

Oled jälle haige… Sa oled kodus, haiguslehel ja tunned ennast üsna kehvasti. Pea on paks, lihased pakitsevad, nina tilgub ja kurk on valus. Aga kõige vastikum on see neetud väsimus – mitte miskit ei jõua teha!

Ega sa täpselt tea, kust või kellelt selle nakkuse said. Kuna parajasti pole kodus kiirteste, ei ole ka selgust, kas seekord on tegu koroona, gripi, paragripi või hoopis mingi täiesti uue koledusega. Saaks juba ometi terveks! Eelmisel korral läks isegi pärast tervenemist pikka aega, kuni kestvast kurnatusest ja jõuetusest jagu said.

Tõesti, oleks pidanud perearsti nõuannet kuulama ja oma immuunsuse toetuseks midagi ette võtma…

Millist nõu annavad arstid viirushaigustest hoidumiseks?

Arstide nõuanne on muuta oma harjumusi ja elustiili selliselt, et väheneks nakatumise risk ning haigestumise korral oleks paranemine ja taastumine kiirem. Nende soovituslike meetmete hulka kuuluvad tervislik ja mitmekesine toit, piisav vedeliku tarbimine, värske õhk, liikumine, looduses viibimine, suitsetamisest loobumine ja alkoholi tarbimise range piiramine.

Immuunsüsteemi tugevdamiseks soovitatakse olla kehaliselt aktiivne. Regulaarne füüsiline koormus ei paranda mitte ainult lihaste toonust, võimekust ning südame tervist, vaid vähendab ka stressihormoonide taset organismis. See on oluline, sest pidev stress pärsib märkimisväärselt valgete vereliblede ja teiste immuunrakkude hulka kehas.

Kvaliteetne ja piisav uni on samuti immuunsuse normaalseks toimimiseks hädavajalik. Une ajal toimub keha energiavarude, aga ka immuunsüsteemi rakkude taastootmine.

Viiruste ja teiste haigustekitajate rünnaku vastu on tõhusaks meetmeks regulaarne käte pesemine. Rahvarohketes siseruumides on mõistlik kanda kaitsemaski – isegi siis, kui sellist nõuet ei ole kehtestatud. Seal kus liigub palju inimesi, hõljub õhus pidevalt miljardeid haigustekitajaid. Mida vähem neid meie hingamisteedesse satub, seda väiksem on haigestumise tõenäosus.

Kuidas oma immuunsust tugevdada ja haigestumist vältida:

· Toitu mitmekülgselt ja tervislikult

· Viibi rohkem värskes õhus

· Ole kehaliselt aktiivne

· Leia piisavalt aega puhkamiseks ja uneks

· Kasuta arstide poolt soovitatud vitamiine ja toidulisandeid

Viis ainet, millest on viirusnakkuste puhul abi

Arstid soovitavad viirusnakkuste ennetamiseks ja ka juba haigestununa kasutada viit bioaktiivset ainet, millel on kõige tugevam viirusevastane jõud. Kolm nendest ainetest – vitamiin C, vitamiin D ja tsink – on juba pikemat aega teada ja tuntud oma immuunsüsteemi toetava ja viirusnakkust pärssiva mõju poolest. Kaks ülejäänud ainet – kvertsetiin ja melatoniin – on uued, aga samas väga tugevad „võitlejad“ viirusevastasel rindel.

Uuringute ja tippteadlaste soovituste põhjal on loodud uus komplekspreparaat Imunosil Virufix, mis sisaldab kõiki neid viit ainet. Virufixi koostisosad pidurdavad viiruste rakku tungimist ja paljunemist ning aitavad viirusnakkuse sümptomitega paremini toime tulla. Toote koostis on üles ehitatud selliselt, et kõik bioaktiivsed ained on siin kõige efektiivsemates annustes ja kõige paremini toimivates vahekordades.

Imunosil Virufix on immuunsust toetades ühtviisi tõhus kõigi viiruste puhul. 

Tasub ka meeles pidada, et neid aineid ühekapa eraldi ostes on rahaline kulu palju suurem. Virufix on mõeldud positiivsetele inimestele, kes ei ole passiivsed ega jäta enda tervist saatuse hooleks ning teevad kõik endast oleneva haigestumise vältimiseks.

Imunosil Virufix on saadaval apteekides üle Eesti.

Imunosil Virufixiga saad tutvuda ja seda soodushinnaga osta SIIT!

Vaata ka Imunosil Virufixi tutvustavat videot: