Sisuturundus
13. aprill 2023, 15:40

Sooduskoodiga „ÕHTULEHT“ kupud 22% soodsamalt. Kasuta võimalust!

Kaia lugu | Proovisin tselluliidile ukse näitamiseks elektroonilist kehakuppu infrapunaga ja juhtus see, mis juhtuma pidi – enam ei suuda ma kuputamisest loobuda!

Enesekindel naine on ilus naine! Kuid mõned lisakilod või tselluliit, mis kimbutab koguni ligi 90% naistest, võib paljude enesekindlusele 1 : 0 teha. Kuidas igipõlisest probleemist lahti saada?

Tegelikult on tõesti olemas nipp, mis näitab tselluliidile ust! Selleks on järjepidev masseerimine ja vereringe elavdamine problemaatilises piirkonnas. Kaia (38) proovis innovaatilist elektroonilist kuppu infrapunaga ja enam ei suuda ta kuputamisest loobuda!

Tselluliidist ei pääse peaaegu keegi

„Ega siis päris elus keegi tselluliidist pääse!“ nendib personalijuhist kolme lapse ema Kaia. „Igatahes, sattusin vaatama saadet „Hooaeg“ ja avastasin, et nüüd on ka Eestis kupumassaaži tegemiseks saadaval uuenduslik elektrooniline kehakupp infrapunaga. No mida! Lisasin toote e-poes ostukorvi juba enne järgmist reklaamipausi! Kes pole kursis, siis kuputamine on justkui kodune trendikas LPG-massaaž. Olin varem Kupud.ee kaubamärgi käsitsi kasutatavat silikoonist kuppu kasutanud ning sellega häid tulemusi saavutanud.“

Kaia on oma keha eest hästi hoolt kandnud ja tegemist on igati aktiivse eluviisiga naisega. „Tselluliit tõesti pole seotud kehakaaluga,“ kinnitab naine teadjalt, „Mina sain esimese lapse 26-aastaselt ja paar kuud pärast sünnitust avastasin kintsudelt tselluliidi. Olin tõesti üllatunud, probleem ilmnes justkui üleöö ning aastatega tekkis seda vaid juurde. Kohati tekitas trotsi, et kasu polnud ei minu puhtast menüüst ega ka mitu korda nädalas trennis käimisest. Olgu ma neetud! Noh, tegelikult on ju igasugu protseduure, näiteks LPG-massaažid, aga tean ka seda, et nende efektiivseks toimimiseks on oluline järjepidev kohalkäimine, tõtt-öelda nõuab see ka omajagu finantsi.“ Seega otsustas Kaia, et katsetab uudset kuppu.

Sooduskoodiga „ÕHTULEHT“ kupud 22% soodsamalt.

Elektrooniline kehakupp muutis mängu – eriti lihtne kasutada, kiired tulemused!

„Paar aastat tagasi tõi üks sõbranna mulle testida silikoonist kehakupu. Kasutasin seda paar kuud ning minu naha seisukord muutus märkimisväärselt. Siiski, mingi hetk jäi protseduur soiku, sest ma lihtsalt ei leidnud töö ja eraelu kõrvalt motivatsiooni end pidevalt õlitada ning kuputada. Samuti väsis protseduuri tehes mu käsi ära,“ jagab Kaie, kuid kinnitab, et nüüd on asjaolud muutunud.

„Ooh, elektroonilise kehakupu kasutamine on täispakett ja seda on väga lihtne kasutada – kuppu ei pea enam vaakumi tekitamiseks kokku pigistama, vaakum tekib vaid ühe nupuvajutusega. See on kaotanud mu tselluliidi, vähendanud ümbermõõtu ning vähemmärgatavaks on muutunud ka venitusarmid puusadel ja tuharatel. Alguses tuleb olla ettevaatlikum, järgida kaasas olevaid nippe ja nõkse, kuid kui need selgeks saab ning nahk harjub, siis kasutamine on ikka eriliselt mugav! Mina olen igatahes superrahul ja soovitan seda kindlasti kõigile, kes antud probleemidega maadlevad. Ja kas ma juba mainisin, et kupul saab sisse lülitada ka infrapunakiirguse, mis aitab omakorda lõhustada rasvarakke?“

Elektrooniline kehakupp infrapunaga – mida see endast kujutab?

Elektrooniline infrapunakiirgusega kehakupp on innovaatiline toode, millega on imelihtne endale massaaži teha. Toode on spetsiaalselt välja töötatud tselluliidi, lõtvunud naha, ümbermõõdu ja venitusarmide tõhusaks ning kiireks vähendamiseks. Sarnaselt LPG-massaažiga tekitab juhtmevaba kehakupp vaakumi, millega on ülimalt lihtne kehal olevaid problemaatilisi piirkondi masseerida ja trimmida. Elektroonilise kupu kasutamine aktiveerib kollageeni tootmise kogu kehas, elavdab vereringet ja parandab seedimist.

Elektroonilist kuppu on väga lihtne kasutada, vaakum tekib vaid ühe nupuvajutusega ja vaakumi intensiivsust (tase 1–5) saad LCD-ekraanilt valida vastavalt tundele ning piirkonnale. Kupu all olevad magnetist keerlevad kuulikesed aitavad kupul kehal hõlpsasti liikuda ja see ergutab keha energiaid. Soovi korral saab ekraanilt sisse lülitada ka infrapuna, mille abil tungivad infrapunakiired sügavale naha sisse, et parandada vereringet, uuendada nahka, lõhustada hõlpsamini rasvarakke ja väljutada kehasse kogunenud jääkaineid.

Kuppu tuleb kindlasti kasutada koos enda nahatüübile sobiva õliga, vastasel korral kupp kehal ei liigu.

Kaia nõuanded kuputamise alustamiseks

Küsime Kaialt kui kogenud kuputajalt, kuidas siis kuppude kasutamist alustada. Kaia soovitab toote aku enne esimest kasutuskorda maksimaalselt täis laadida: „See reegel kehtib tegelikult kõigi elektroonikaseadmete puhul ning tagab nende pikaaegse püsivuse.“

Samuti soovitab Kaia naha enne paari-kolme esimest kasutuskorda esmalt soojaks mudida, et keha protseduuriga kiiremini kohaneks ja ära ei ehmuks. „Alusta vaakumiastmega number 1 ning samm-sammult saad tõsta ka vaakumi tugevust,“ soovitab Kaia.

Tõmbed üle naha peaksid olema sirged ja kiired. „Peamine – naudi! Mina nägin konkreetseid tulemusi juba paari nädalaga!“ rõõmustab naine.

Tõesti, eks neid tselluliidivastaseid praktikaid on palju ja igaüks peab leidma midagi, mis sobib just talle. Kui sina aga hindad praktikat, mis oleks tõhus, kiire ja mugav ning mida tunnustavad Eestis tuhanded naised – siis võib elektrooniline kupp olla just sulle!

Rohkem infot: www.kupud.ee

Sooduskoodiga „ÕHTULEHT“ kupud 22% soodsamalt. Kasuta võimalust!