Lemmikloom

JÕULUKUUL KOJU | Varjupaik plaanis imearmsa kiisu magama panna, kuid ta päästeti viimasel hetkel – aga ometi ei ole keegi Milat aastaid endale tahtnud (8)

LISA KOMMENTAAR

Vau18. detsember 2022, 23:06
...kui nunnu kiisu,eriliselt kunstpärane nägu ja rohelised silmad! Võrratule Milale,head kodusoojust soovides!
Kaia17. detsember 2022, 17:58
Tere, innustab võtma just varjupaigast kiisukene. Mina sain endale parima sõbra varjupaigast, kiisu oli seal aasta olnud.
....17. detsember 2022, 15:33
Niiiiii nunnu karvapall. Miks on nendel kiisudel selline saatus. Nad on nii armsad
Tarmo17. detsember 2022, 14:43
Milast on väga kahju.Mängida ja kõhupaid armastavad paljud kassikesed,näen seda enda kassikese pealt,kelle peaaegu nelja aasta eest varjupaigast võtsin.Ta on pisut selle Milaga sarnanegi,kes sellel pildil.Varem tahtsid ühed üürnikest tudengid teda endale,broneerisid tema võtugi ära.Ent korteriomanik keelas igasuguse kassi võtmise ja nõudis,et tudengid maksavad temale kassi võtmise eest kohemaid kakstuhat eurot sularahas või loobuvad kassist,või ta lõpetab nendega kohemaid üürilepingu. Tudengid seejärel loobusid temast ja nii sai see kassike,imearmas ja südamlik kiisu,minu juures uue kodu.
Varjupaik17. detsember 2022, 14:30
Peaks olema ikka koht, kuhu loom saab elada, kui teda ka ei" märgata" koju võtta. Sllel pääsgmisel pole ju muidu mõtet. Kunagi ei saa väita, et mõni loom alles aastate päradtki armastavat kodu leida ei võiks. Ma ei taha siis annetada rohkem, kui loomad , kes on päästetud, hukule saadetakse pelgalt sellepäradt, et keegi veel võtnud pole. Samas näeme, et ka juba võetud loomade elu uues kodus ei pruugi sugugi alati hoolitsetud olla. Mina näen päästmises siiski ennekõike abi ellujäämiseks. Muidu on asi liiga kommertslik.
ei taheta...17. detsember 2022, 13:40
Sihuke Avatari nägu kass...
Pille17. detsember 2022, 12:37
koik hea , ainult nn turvakodud on takistajad - kui inimene tuleb sooviga votta sealt keegi seltsiliseks endise karvapalli asemel , siis sealt vastus et oigemini ei saa asendusainena endale soovitud söpra.Nii et enda kaevatud auk kus lopptulemus kajastub neljakäpalistel
mõtlik17. detsember 2022, 13:07
Millegipärast ei ole ka läbikaalutult lemmiklooma võtmine turvakodust tõesti alati sujuv lahendus. paarist kohast ei suvatsetud isegi kirjadele vastata. Vbl peaks liiga kaua turvakodus viibinud loomakesi rohkem soovitama või tutvustama...läksime kohale täiskasvanud kassile kodupakkumise sooviga . ei olnud erilisi nõudeid ei värvi ega soo kohta. Oleksime võtnud ka sellise pikaajalisema ühiskodu elaniku aga konkreetseid soovitusi turvakodu poolt küll ei olnud. Seal kaua viibida ja nagu turul valida aga ei tahtnud, iga kassikese silmapaar jättis hinge valusa hetke...