Lemmikloom
25. detsember 2022, 09:10

JÕULUKUUL KOJU | Mitu nädalat surnud perenaisega koos elanud kassid leiti näljase ja hirmununa… mõned kiisud olid juba hinge heitnud

Armas Odin on vaimselt läbi teinud ilmselt ühe raskeima asja, mida üks loom läbi elada saab. Nimelt elasid Odin ja teised kiisud (kokku oli neid umbes 10) koos vanaprouast perenaisega, kes suri. Vana naise elutu keha avastati alles paar nädalat hiljem…

Seega elasid need loomad koos oma surnud perenaisega ja pidid ise leidma süüa-juua, et ellu jääda. Osa kasse leiti korterist ka juba hinge heitnuna. MTÜ Paikassi juurde jõudis ellujäänutest viis ja nad olid kõik väga raskes seisus – veetustunud, nälginud ja hirmu täis.

Odin on siiani olnud väga iseloomukas. Talle ei meeldi väga teised kassid ning pigem on omaette. Algselt ei meeldinud talle ka see, kui teda taheti paitada või sügada – järgnes urin või käpahoop. Tänaseks on see muutunud ning talle meeldib, kui temaga tegeletakse ja talle tähelepanu osutatakse. Eriti sõbraks saab inimene siis, kui läheneb kassimaiustega!

Odini puhul on ka midagi erilist – nimelt on tal igal käpal viie asemel hoopis kuus varvast! Ja neid ta vahepeal ka eksponeerib, ajades need laiali ning muutes need justkui väikesteks lehvikuteks.

Odin sobiks perre, kus ta saaks olla üksik kass. Hetkel elab ta kassitoas eraldi köögiruumis, sest teised kiisud pigem ärritavad teda. Kui soovid palju kannatanud Odinile kodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressil [email protected].

Et MTÜ Paikass saaks päästa tänavalt rohkem kiisusid, toeta jõulude eel nende tegevust:
Saaja: MTÜ PAIKASS
Konto: EE442200221072289188
Selgitus: Odin