Lemmikloom
26. detsember 2022, 09:18

JÕULUKUUL KOJU | Kasside „leinaperiood“ põhjustab tervisehädasid – kui armast inimest enam ei ole, kaob loomal söögiisu ja ta haigestub

Smurfil oli kodu, kuid omanik kolis ning ei saanud uude kohta kasse kaasa võtta. Nii kaotaski Smurfi ja kolm tema sõpra oma kodu.

Turvakodus on kodukassidel väga raske hakkama saada – nad ei ole nii paljude kasside seltskonnas harjunud ning ka oma inimese kaotus on kiisude jaoks valus. Mida küll tunneb kassikese süda, kui tema inimest enam ei ole ega tule?

Taoline „leinaperiood“ on kassidele keeruline, neil kaob söögiisu ja nad võivad haigestuda. Nii Smurfikesega juhtuski. Juba Kasside Turvakodusse saabudes olid tema silmad põletikus, kuid hoolimata koheselt loomakliinikus alustatud ravist, muutus Smurfi olukord raskemaks. Lausa nii hulluks, et mõni aeg tagasi oli vaja ta erakorraliselt ööseks kliinikusse viia. Stress ja isutus olid teinud oma töö ja tema seisundit halvendanud.

Smurfi on väga paimaias ja sõbralik kass. Tuleb kohe inimesega suhtlema ja igatseb väga kahejalgse lähedust. Loodetavasti saabub tema uus inimene turvakodusse varsti ja Smurfi ei pea enam rohkem kannatama. Selleks, et Smurfiga tutvuda, võta ühendust e-mailil [email protected]

Et MTÜ Kasside Turvakodu saaks päästa veel enam kasse ning leida kiisudele kodu, saada neile jõulukink:
Saaja: MTÜ Kasside Turvakodu
Konto: EE712200221035355855
Selgitus: Smurfi

Annetustelefonid (töötavad Elisa, Telia ja Tele2 võrkudes):
900 6575 – kõne hind 5€
900 6700 – kõne hind 10€
Palun kuula kogu kõne lõpuni, muidu annetust ei toimu.