Kusti

Foto: Erakogu
Lemmikloom
27. detsember 2022, 10:07

JÕULUKUUL KOJU | Külaelanikud söötsid kassikesi pikalt ja paanika saabus alles siis, kui nad jäid tiineks – kokku tuli juurde 22 kiisupoega! (3)

Aprilli lõpus püüdis MTÜ Kiisu Tahab Koju vabatahtlik Mustvee vallast viis emast noort kiisut, kes kõik olid tiined. Terve talve oli külarahvas neid toitnud, aga kui saabus kevad, siis tekkis paanika – kõik kiisud olid ju nii ümmargused ja mis ometi edasi saab?!

Üks kiisudest oli nii viimase vindi peal, et poegis keset päästeretke lausa vabatahtliku autosse. Teised poegisid nädalaste vahedega. Üks jäi hoidu ja poegis seal, aga tema pojad jäid vabatahtliku juurde.

Kurb on see, et üks emastest suri neli päeva pärast püüdmist. Ilmselt stressist… või ei saanud noor kiisu oma tiinusega hakkama.

Kokku jõudis selle päästeretkega MTÜ Kiisu Tahab Koju kassituppa 22 kassilast!

Kassiemad on metsikud. Kaks läksid steriliseeritu ja vaktsineerituna Mustvee majapidamise juurde tagasi, aga kaks emmet on jätkuvalt kassitoas.

Alles on jäänud kiisupoegadest tänaseks neli, kellel võiksid ammu kodud olla.

Kiisutüdrukud Kalla, Elly ning kiisupoisid Täpi ja Kusti on sündinud 2022. aasta mais, kõik protseduurid on tehtud. Kui igatsed endale toredat kassipoega, siis võta ühendust [email protected]

Lisaks kuulub sellesse kampa Tupsu, kellel on silma pisarikanaliga probleem ning Ally, kes on emmelt õppinud end peitma ja inimest kartma. Nemad ilmselt jäävad pikemaks ajaks kassituppa. Just nende kahe tegelase peale kulub ka rohkem raha – Tupsu peaks minema silmaarstile ning Ally tuleb emast eraldada, aga ruumipuudusega seoses seda varem teha ei saanud.

Hea lugeja, tule appi ning aita toredatel kiisudel minna arsti juurde ja saada vajalikku ravi.
Saaja: Kiisu Tahab Koju MTÜ
Konto: EE364204278622639205
Selgitus: kassipojad