Lemmikloom

JÕULUKUUL KOJU | Külaelanikud söötsid kassikesi pikalt ja paanika saabus alles siis, kui nad jäid tiineks – kokku tuli juurde 22 kiisupoega! (3)

LISA KOMMENTAAR

Pedro27. detsember 2022, 23:04
Ida viru Katase bussipeatuses elab 15-20 kassi keda muttikesed toidavad...kevadel neid juba 50
Liivi27. detsember 2022, 12:19
Ka minu maamaja juures käib metsik kass, kes toob poegi ilmale. Neid viib ja toob ta erinevate kohtade vahet. Loomade varjupaiga töötaja pidi tulema teda püüdma, aga selleks ajaks oli ta jälle koos poegadega kadunud. Eks kevadel tuleb jälle üritada teda püüda. Inimesi ta lähedale ei lase.
Tarmo27. detsember 2022, 15:24
Nähtavasti on see maamaja juures käiv kass inimesi negatiivselt tunda saanud ja eelistab juba aegsasti nende lähenedes ära kaduda,nagu siin kirjas seisab.Paraku jah,kõik vabalt ringi lonkivad kassid ei usalda inimesi ja ju on inimesed siis selleks neile ühel või teisel moel selleks põhjust andnud.Kahju muidugi.Vahel saab selliste ka muidu pidevalt ringi hulkuvate ja metsikute kassidega usalduse taastada.Aga teinekord see lihtsalt enam ei õnnestugi ja nii nad siis ringi käivad: üksi ja poegadega.Kurb selliseid kassikesi kohata,aga ehk leidub ka nendele kunagi soe kodu ja mõistev pere.