Lemmikloom
29. detsember 2022, 10:03

JÕULUKUUL KOJU | Inimese vastu pealetükkivalt sõbralik noor bokser ei leia kuidagi kodu

Paariaastane vahva bokser otsib kodu, kus rõõmsalt möllata!

Noorele koerale omaselt pakatab kutsa entusiasmist ja rõõmust ning põrkab kui pall. Ta ei saa üldse aru, et nii suur on ja seega on kohmakas endast väiksemate suhtes. Inimestega on ta sõbralik ja usaldav, kuid vajab peale armastuse kindlat distsipliini. Uusi inimesi paneb nii-öelda proovile, nagu heatahtlikult hulluke bokseripoiss ikka teeb.

Ta sobib ideaalselt üksikuks koeraks, sest vajab palju tegelemist. Sobib ka sama suur emane, et energiad ja suurused oleksid tasakaalus. Kasside vastu võib olla sportlik huvi tagaajamiseks. Lapsed peaksid peres juba käima koolis (olema vanemad kui üheksased), sest koer on inimeste vastu kohati pealetükkivalt sõbralik.

Vanematel peaks olema palju tahet ja aega liikuda ning treenida noort uljaspead. Hea, kui uutel omanikel oleks varasem bokserikogemus, sest lömmis nina tähendab muuhulgas norskamist ja pisarakanalite hooldust. Inimestel peaks olema piisavalt majanduslik võimekus tagada koerale igapäevane kvaliteetne söök ja vajadusel arstiabi. Alguses peab koeraga käima valitud treeneri juures, et kindlustada koera ja omaniku hea suhe.

Koerake on väga hea liikumiskaaslane õues ning oskab ka puuris olla.

Kui sooviksid sellele bokserile pakkuda kodu, siis täida ankeet SIIN!

Et koera hoolitsemise kulud on MTÜ HelpDog jaoks kujunenud oodatust suuremaks, siis võid teha ka jõuluannetuse:
Saaja: MTÜ HelpDog
Konto: EE941010220271036220
Selgitus: bokser