Lemmikloom

JÕULUKUUL KOJU | Kiisu, kes toob oma tervisehädaga igal inimesel pisara silmanurka... aga ka tema on väärt armastavat kodu! (8)

LISA KOMMENTAAR

eesti naine31. detsember 2022, 09:11
Äkki oleks humaansem mitte elus hoida parandamatult haigeid loomi, looduses sellised ju ellu ei jääks. Inimene ei lase loomal oma asju looduslikul teel ajada, siis nii ongi, loom piinleb...Me oleme oma humaansuses läinud täiesti seda teedpidi, et omateada head tehes piiname hoopis...Mõelgem sellele!
Küsimus30. detsember 2022, 18:26
Ma ei saa aru miks poputatakse muldvana kass väga suure rahakulu eest üles mõnest raskest haigusest? Kes ta siis endale võtab kui on sadu noori ,terveid kasse ilm täis. Humaansem oleks ta valud lõpetada. Raha võiks minna mõne perspektiivika noore looma raviks. Muide jutt pole Ritast.
Tarmo Ross30. detsember 2022, 12:42
Rita lugu lugedes ja tema pilti nähes meenub mulle analoogiline kassike Tartu koduta loomade varjupaigast.Ka toona oli sealses kassimaja ühes puuris täpselt selline kassike,nagu see Rita selles loos siin.See kiisu oli väga aktiivne,nähtavasti tahtnuks temagi sealt pääseda ja minuga kaasa tulla,kui sealt teise kassikese tookord võtsin endale.Kiisu tegi end nii kuuldavaks ja näh- tavaks,kui vähegi suutis... Ma vähemalt tahaks uskuda,et ehk leidis temagi endale lõpuks kodu
Pille30. detsember 2022, 12:23
Minu õetütar sai kunagi varjupaigast võetud kassi käest kassihaiguse (nahahaigus). Pärast oli tal pikk ravi.
mõtlik30. detsember 2022, 12:35
sellest seenhaigusest saab järjepidevusega kenasti terveks ja samamoodi võib seda haigust saada igalt vabakäigu kassilt kui teda paitada. Meie varjupaigast pärit täiskasvanud kassil polnud küll ühtegi terviseprobleemi, niiet vedas. Haige loomakese võtmisel tuleb aga arvestada, et rahaliselt on ravi või isegi toetav ravi (kui on tegemist ravimatu haigusega) väga kulukas. Kõige parimat neile soovides, kellel on süda ja hing abivajavate loomade jaoks avatud, tänan teid!
Tahtsime kunagi30. detsember 2022, 11:21
sealt kassi võtta, saadeti ankeet, peale ausat vastamist aastakümnete kogemuste põhjal, enam vastust ei tulnud. Paljud kaebavad, et soovikirjale isegi ei suvatseta vastata, õigustuseks öeldakse, meil pole aega??? Aga nüüd on meil kodus varjupaigast võetud kass juba üle 3 aasta. Meie armastame teda ja tema meid.
Täpsustuseks30. detsember 2022, 11:24
Tahtsime mitte just sellest Lasnamäe kassitoast, aga need MTÜ-d kõik ühesugused, mitte usaldusväärsed.
30. detsember 2022, 11:00
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
keegi30. detsember 2022, 18:26
Saan aru, et Teie pole oma tuttava eest vastutav, aga aru ma ei saa, mis imekoht see maa on, kuhu oma ülearused loomad sokutada. Kui maainimene tahab, siis ta võtab endale ise looma, kelle eest hoolitseda, mitte ei pea vastu tahtmist kantseldama kellegi lohakusest sündinud loomi.