Lemmikloom
31. detsember 2022, 09:18

JÕULUKUUL KOJU | Lauda juurde visatud tiine kass poegis salaja… pojad on ammu kodu leidnud, kuid erilise välimusega emme ootab juba üle viie aasta!

Armas Elisabeth on Gabrieli Loomade Elu turvakodus oma kodu oodanud juba viis aastat.

Elisabethi nähti esmakordselt Lääne-Virumaal ühe lauda juures, pererahva arvates oli tiine kass sinna autost visatud. Üsna varsti sündisid kiisuemmel pojad, kelle ta kõrgele laudariiulile ära peitis. Kahjuks üks beebidest kukkus alla ja hukkus. Emme koos kahe pojaga sai kiiresti hoiukoju toodud, kus ta turvaliselt pojad üles kasvatas. Mõlemad karvapallid leidsid omale ka toredad kodud. Emme Elisabeth kolis suurde kassituppa enda kodu ootama, kuid paraku on aeg lennanud ja tema pererahvast pole veel tulnud…

Elisabeth on tegelikult ju väga kaunis kiisu – hall-valge kasukaga kiisud tavaliselt kauaks kodu ootama ei jää. Kuidas siis nii on läinud, et kiisuemme on kassitoas viis aastat oodanud? Kas pole õige pere teda märganud või on siiski probleem Elisabethi iseloomus?

Elisabeth nimelt ei ole sülekass. Jah, talle saab pai teha, aga süles istumine talle ei sobi. Ta on hoopis jutustaja kiisu… ta istub meeleldi inimese vastas või kõrval ning tahab suhelda. Tal on kõigest oma arvamus ja seda ta ka valjuhäälselt avaldab.

Elisabeth on pikkade aastate jooksul näidanud välja ka heatahtlikust teiste kiisude vastu. Ta ei nori tüli ega kisu riidu, pigem vastupidi – talle väga meeldib kellegagi koos pesa jagada või siis kellegi kasukat hooldada.

Elisabeth vajab väga oma päriskodu ja oma inimest. Mine tea, mis üllatusi Elisabethil veel varuks on – ehk ühel ilusal päeval saabki temast veel sülekiisu!

Kui soovid Elisabethile kodu pakkuda, siis võta ühendust [email protected].

Selleks, et Gabriel saaks võimalikult palju kiisusid tänavalt päästa, toeta ka tema MTÜ-d:
Saaja: MTÜ Gabrieli Loomade Elu
Pangakonto: EE691010220283273220 (SEB)
Selgitus: Elisabeth

Annetustelefon: 900 9999 – kõne hind 5 eurot (töötab Elisa, Telia ja Tele2 võrgus)
Summa lisatakse sinu järgmise kuu telefoniarvele. Palun kuula ära kogu tervitustekst, muidu annetust ei toimu!