Lemmikloom

PIHTIMUS | SÜDA POOLEKS: naine pidi valima mehe ja lemmiku vahel (7)

LISA KOMMENTAAR

täitsa koomiline kirjand :))3. veebruar 2023, 15:37
"Koer Beti oli Ele jaoks hästi oluline ja nad olid koos elanud juba mitu aastat. Aga suhe hakkas oma värskust kaotama ning Ele otsustas kohtinguäpis uut partnerit otsima hakata..." loodame et neiu jõub lõpuks ikka oma tunnetes selgusele ja ees ootab väärikas vananemine koos sobiva partneiga :)))
Jahh29. jaanuar 2023, 09:18
Selline sadistlik mees on ohtlik sulle endale ka. Kui inimesele ei meeldi loomad näitab see juba ära mis isendiga tegemist. Enamasti ei meeldi sellistele ka lapsed ja häirivad ka igasugu muud pisiasjad.
n5629. jaanuar 2023, 12:15
et kui mina näiteks ei kannata üldse pudulojuseid - ega ka mehi - siis mis ? :) :) lapsed ammu ammu suured ja nüüd, kus mul on võimalus lõpuks endale elada - siis mis ? küll on ikka eestlase mõttemaailm must ja valge . naera puruks :)
ka mina23. märts 2023, 19:33
Valin igal juhul lemmiklooma mehe asemel, kes ei salli loomi. See on tõesti väga tähtis, kes loomi halvasti kohtleb, on halb inimene üleüldse. Sellisest hoia heaga eemale.
e.27. jaanuar 2023, 17:43
Kirju vahetades võib küll teisele kuldse kuu selga kasvatada aga see ei taga sobivust päriselus. Arvan, et Priit käitus kokkuvõttes õigesti ning koerapidaja samuti. Arg, armukade ja ründamisaldis koer ongi ohtlik. Kes viiks oma lihase lapse hoidja kätte, kel kodus närviline haukuv elukas? Priit ilmselt mitte. Tubli! Pealegi, inimene, kes ei oska kasvatada koera, ei pruugi osata kasvatada ka last (mis on tuleviku vaatevinklist veelgi olulisem). Samas on mul neiust kahju, sest koduloom oli tal juba ammu ja jääb sõbraks lõpuni. Inimene ei pruugi jääda aga päris inimesteta ka ei saa.
Mia27. jaanuar 2023, 14:00
Loomad on head inimeste tundjad. Loo kirjutaja säästis tema koer hilisemast kehvast suhtest
toomas27. jaanuar 2023, 14:37
Ega siin selles loos polegi kõige kesksem see koer. Kui inimesele ei meeldi loomad ja loomale ei meeldi inimene, pole kõige hullem. Aga kui keegi esimesel kohtumisel peaks hakkama dikteerima mida ma pean oma elus muutma, siis käigu otse kukele.