Foto: Envato Elements
Sisuturundus
14. veebruar 2023, 09:50

Miks on maitsev tort eriline kingitus sõbrapäevaks?

Kingitus – eriti, kui see on magus ja maitsev – loob alati hea meeleolu. Tordid-koogid on ikka need, mis on laual eriliste sündmuste tähistamisel, niisiis miks mitte kinkida oma armsale sõbrale või kaasale sõbrapäeval maitsev ja südamliku sõnumiga tort?

Pika ajalooga pagariäri Pagaripoisid on rõõmustanud oma kliente juba aastast 1995. Seega pole ka imestada, et nad teavad täpselt, millised tordid ja koogid on inimestele meeltmööda. Pagaripoiste kondiitrite sõnul peab üks õige tort olema ahvatlev, maitsev ja elamust tekitav. Niisiis on ka eesmärk alati tähtpäevadeks luua tooteid, mille maitse ja kaunistus tekitavad meelierutavaid naudinguid.

Hõrk šokolaaditort

Et sõbrapäev on magus ja armastust täis päev, üllatavad Pagaripoisid suure valiku tortide ja kookidega. Paljud neist on emotsionaalse erikaunistusega, et saaks oma sõpru ja kallimaid üllatada.

Inimeste poolt on eriti hästi vastu võetud Kolme šokolaadi tort ning Kakaoküpsise-toorjuustu tort – just need pakuvad püsiklientide sõnul parima maitsenaudingu. Endiselt on Pagaripoiste üks menukamaid tooteid klassikaline kohupiima-küpsise tort, mis on olnud populaarne juba aastaid.

Kuigi Pagaripoistel on üle Eesti üheksa kohvikut (neist seitse Tallinnas, üks Tartus ja üks Pärnus), siis kindlalt sõbrapäeval oma meelepärase tordi saamiseks tuleks see kodulehe kaudu 48 tundi ette tellida. Eritellimusena valmivatele tortidele on soovi korral võimalus kirjutada peale sõbra nimi. Sel juhul saab valida ka meelepärase suurusega tordi, mida kohvikulettidel ei pruugi olla. Muidugi saab alati astuda ka kohvikusse sisse ning valida saadaolevate maiuste hulgast see lemmik.

Kohupiima-martsipanitort

Ja loomulikult miks mitte tulla koos sõprade või kallimaga sõbrapäeva puhul Pagaripoiste kohvikusse maiustama? Pagaripoiste kohvikute valikus on nii soolast kui magusat, alates väikesest kommist kuni suuremate tortide-kringliteni. Kõigis Pagaripoiste üheksas kohvikus saab nautida head kohvi ja kooki – oled oodatud nii üksi kui ka koos kallite inimestega!