Lemmikloom

TIIBETI MASTIFID JÄID HOOLETA. Abistajad leidsid eest 14 väga halvas seisus koera, ühte järasid juba vaglad (8)

LISA KOMMENTAAR

hiiuvana3. juuni 2023, 07:35
Miks inimeste eest niimoodi ei hoolitseta ega südant ei valutata?
mina2. juuni 2023, 19:29
Kahju! Õnnetu loom! Pea vastu!
mina2. juuni 2023, 19:25
Kahju,kahju! Õnnetu loom!
Ahoi2. juuni 2023, 17:35
Olgu kõige muuga kuidas on. Ei hakka isegi seda õudukat kommenteerima aga üks asi mida tahaks öelda! Saage aru inimesed teie võite neid nätse ja krõpse närida aga seesuguse suure kiskja loomulik toit on ikkagi toortoit! Istuse sisse oma krõbuskid ja lõbuskid! Miks need kassid-koerad nii haiged on selle krõbuski-lõbuski otsas? Miks nad paksuks lähevad? Iga teine kass keda kuulen kes enneaegu on surnud on olnud punkt 1 lõigutud ja punkt 2 toidetud krõbuskite-lõbuskitega! Mõelde sellele! Kas ikka looduses keegi serveeris koertele kassidele krõbuskeid-lõbuskeid? Oiihhhh....te teate ju vastust!
Miks???2. juuni 2023, 16:55
Miks meil Eesti riigis, mis tahab olla igati eesrindlik riik- ei kehti loomakaitseseadused? Miks saavad aset leida sellised loomapiinamised ja mitte midagi ei tehta nende nn inimestega. Ei avalikustata isegi nimesid, et isikukaitseseadus ei luba. lubabe naerda, muud seadused ei kehti, aga julmurite nimesid ja nägusid avaldada ei tohi. Olen tõeliselt kuri ja vihane meie riigi peale. ainult käputäis loomakaitsjaid peavad tegelema selle hullu probleemiga, häbi!!!
Lollide konsentratsioon on äraütlematult suur2. juuni 2023, 17:25
Lauseid väikse tähega alustavalt inimeselt ei ootagi midagi muud peale tuima rumala näoga karjumise. Kui karjumise ja närvamise lõpetad loe artikkel täies mahus uuesti läbi! Vaata ehk hakkab mõni pirn kuskil peas põlema! Ps! Kui lauataha sööma istud kas siis ka keegi teine närib sinu eest toidu peeneks ja siis sülitab sulle kurku?
ütleks2. juuni 2023, 13:49
Koerte piinajate nimed ja kassivabrikute segaste omanike fotod tuleb avalikustada! Miks seda ometi ei tehta? et eraomandus põha ja puutumatu?
Hähh, naera pooleks!2. juuni 2023, 16:29
Mida need nimed sulle annavad! Sellisele inimesele kes koolis pole käinud? Targemad saavad kenasti aru millest jutt!